Vijesti

February 13, 2024

Presudna odluka: Naučiti ili se suzdržati od neoprostive kletve u Hogwarts Legacy

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Jedna od najhitnijih odluka s kojima ćete se suočiti kroz Hogwarts Legacy je trebate li naučiti neoprostivu kletvu, Crucio. Tijekom linije zadataka 'U sjeni proučavanja', morate odlučiti hoćete li naučiti Crucio i baciti ga na Sebastiana, vašeg prijatelja, ili se suzdržati od učenja čarolije i preuzimanja kletve na sebe.

Presudna odluka: Naučiti ili se suzdržati od neoprostive kletve u Hogwarts Legacy

Odluka

Pred kraj slagalice Salazara Slytherina, igrači će biti zaključani u sobi s Ominisom Gauntom i Sebastianom Sallowom. Trojac ubrzo shvaća da je jedini način da pobjegnu iz sobe da jedan na drugoga bace Crucio, Neoprostivo prokletstvo. Budući da Ominis ne želi niti baciti niti preuzeti kletvu, odluka je prepuštena vama.

Mogućnosti dijaloškog okvira

Prikazat će vam se tri opcije dijaloga s različitim implikacijama:

  1. 'Vrlo dobro. Ne želim naučiti kletvu': Odabirom ove opcije, igrači će dopustiti Sebastianu da baci kletvu na njih i neće naučiti Crucio. To će rezultirati smanjenjem zdravlja igrača na najmanje moguće.
  2. 'Želim naučiti kletvu Cruciatus, ali je moraš baciti na mene': Odabirom ove opcije, Sebastian će baciti Crucio na igrača, dopuštajući im da sami nauče neoprostivu kletvu.
  3. 'Nauči me Cruciatus Curse, i ja ću je baciti na tebe': Odabirom ove opcije, igrač će naučiti Crucio i koristiti kletvu na Sebastianu u isto vrijeme.

Zaključak

Prebacivanje Crucia na Sebastiana ili sebe nema utjecaja na razbijanje priče u igri. Isključivo ovisi o vama i o tome kako želite da vaša priča i lik izgledaju. Razmotrite implikacije i donesite svoju odluku mudro.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti