Vijesti

February 15, 2024

Predstavljamo Nut, božicu neba: SMITE 11.2 ažuriranja zakrpa i uzbudljive promjene

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Dolazak SMITE-ove zakrpe 11.2 donosi uzbudljive promjene i ažuriranja igrice. Jedan od vrhunaca je uvođenje Nut, božice neba, kao novog lika koji se može igrati. Očekuje se da će Nut, Hunter, dominirati duo stazom zajedno sa svojim suprugom Gebom. Igrači se mogu veseliti iskusenju njezinih moćnih sposobnosti i jedinstvenog stila igre.

Predstavljamo Nut, božicu neba: SMITE 11.2 ažuriranja zakrpa i uzbudljive promjene

Nutove sposobnosti

  • Pasivno: Flux: Nut dobiva povećanje brzine napada na pet sekundi svaki put kad dobije sposobnost, koja se može skupiti do 10 puta.
  • Sposobnost jedan: Konvergencija: Nut poboljšava svoje osnovne napade, izbacujući dva dodatna oštećujuća projektila koji prolaze kroz neprijatelje. Središnji projektil nanosi štetu od osnovnog napada, dok vanjski nanosi štetu sposobnosti.
  • Sposobnost dva: Komet koji se srušio: Nut spušta veliki komet na mjesto, oštećujući neprijatelje i potiskujući ih. Ova sposobnost pruža priliku za zamku i angažiranje neprijatelja.
  • Sposobnost tri: Warp: Nut se šalje u smjeru u kojem putuje, ispuštajući samonavodne projektile koji usporavaju neprijatelje. Ova sposobnost poništava vrijeme hlađenja Konvergencije.
  • Ultimate: Skyfall: Nut postaje imun na Crowd Control i leti u nebo, oštećujući neprijatelje ispod velikom crnom rupom. Crna rupa stvara gravitacijski val koji povlači neprijatelje u središte.

Ostale promjene i ažuriranja

Uz Nutov dolazak, zakrpa 11.2 uključuje razne popravke grešaka, balanse načina igre i poboljšanja i nerviranja predmeta. Igrači mogu pogledati pune bilješke o zakrpama na službenoj web stranici SMITE.

Oduzeti

Zakrpa SMITE 11.2 predstavlja Nut, božicu neba, kao novi lik koji se može igrati. Sa svojim snažnim sposobnostima i jedinstvenim stilom igre, Nut će dominirati duo stazom uz svog supruga Geba. Igrači mogu istražiti njezine sposobnosti i doživjeti uzbudljive promjene i ažuriranja u igri. Pogledajte potpune bilješke o zakrpama na službenoj web stranici SMITE i pridružite se bitci kao Nut, božica neba!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti