Vijesti

November 14, 2023

Povratak Frosty Flights: Ponovno posjetite nostalgični zimski biom u 1. poglavlju igre Fortnite

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Fortnite Frosty Flights, jedna od najomiljenijih točaka interesa (POI) iz 1. poglavlja, vraća se u nadolazećem ažuriranju Fortnitea. Ova legendarna lokacija sa zimskom tematikom ima posebno mjesto u srcima igrača, a njen se povratak jako očekuje.

Povratak Frosty Flights: Ponovno posjetite nostalgični zimski biom u 1. poglavlju igre Fortnite

Naslijeđe Frosty Flights

Frosty Flights je prvi put predstavljen u Poglavlju 1, sezoni 7, zajedno s dodatkom snijega u igru. Ova točka interesa brzo je postala sinonim za novi zimski biom, a njen snježni krajolik postao je omiljen među obožavateljima. Iako nije tako ikoničan kao Tilted Towers, Frosty Flights ostavio je trajan dojam na igrače, čak je inspirirao kolekciju kozmetike nazvanu po njemu.

Dom za zrakoplove

Fizički, Frosty Flights se sastoji od dva hangara i povezujućeg kompleksa ispunjenog plijenom. Ova je lokacija osmišljena kao središte za zrakoplove, budući da je 7. sezona prva uvela vozila u Fortnite. Hangari, za koje se pričalo da su u vlasništvu narednika Wintera, postali su popularno odredište za igrače koji žele poletjeti u nebo.

Povratak Frosty Flights

Odluka da se vrate Frosty Flights u nadolazećem ažuriranju Fortnite OG sezone 7 ostavila je igrače uzbuđenima. Ovaj POI sa zimskom tematikom trebao bi se vratiti 16. studenog, a očekuje se da će ostati u igri za vrijeme trajanja poglavlja 1. Baš kao i u prethodnim sezonama, Frosty Flights će vjerojatno ostati do završetka trenutne sezone Fortnitea kraj.

Zaključak

Pripremite se ponovno posjetiti nostalgične Frosty Flights u 1. poglavlju igre Fortnite. Bilo da ste ljubitelj zimskog bioma ili jednostavno uživate u uzbuđenju letenja zrakoplovom, ova legendarna lokacija zasigurno će vam donijeti lijepa sjećanja. Obilježite svoje kalendare za 16. studeni i pripremite se za ponovno istraživanje neba!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti