Vijesti

February 14, 2024

Povećajte učinkovitost uzgoja čistog kvarca u Palworldu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U Palworldu, čisti kvarc vrijedan je prirodni resurs koji se može pronaći samo u mraznom zimskom biomu poznatom kao Astralna planina. Ovaj je materijal neophodan za izradu krugova koji se koriste za izgradnju struktura koje rade na struju. Ako želite maksimalno povećati svoju poljoprivrednu učinkovitost i prikupiti puno čistog kvarca, evo nekoliko ključnih točaka koje morate imati na umu:

Povećajte učinkovitost uzgoja čistog kvarca u Palworldu

Izrada krugova

Za izradu krugova trebat će vam čisti kvarc i polimer. Započnite izgradnjom generatora električne energije i proizvodne linije za sklapanje, koja se otključava na tehnološkoj razini 28. Nakon što postavite ove strukture, možete početi s izradom polimera koristeći visokokvalitetno Pal ulje. Recept Circuit zahtijeva četiri čista kvarca i dva polimera.

Pronalaženje čistog kvarca

Čisti kvarc može se pronaći samo u zimskom biomu Astralne planine, koji se nalazi na sjeverozapadnoj strani karte. Za preživljavanje u ovoj regiji važno je imati opremu otpornu na hladnoću. Potražite naslage čistog kvarca s njihovim prepoznatljivim srebrnim rubovima. Upotrijebite pijuk za uzgoj čistog kvarca iz ovih naslaga. Kako biste povećali svoju učinkovitost u poljodjelstvu, razmislite o izradi pijuka od profinjenog metala jer su oni izdržljiviji. Osim toga, uložite neke bodove u svoju težinu kako biste povećali svoju nosivost.

Pasivna poljoprivreda

Izgradnja baza u blizini nalazišta prirodnih resursa odličan je način za pasivno uzgajanje rijetkih resursa poput čistog kvarca. Pronađite odgovarajuće mjesto u blizini naslaga čistog kvarca i izgradite bazu. Dodijelite prijateljima s prikladnošću rudarskih radova za uzgoj materijala iz prirodnih naslaga. Upotrijebite Pal s transportnom radnom prikladnošću za prikupljanje ubranog čistog kvarca i pohranjivanje u sanduke za skladištenje. Izgradnja više baza na strateškim lokacijama diljem karte dodatno će poboljšati vaše sposobnosti pasivne poljoprivrede.

Pobijediti prijatelje

Postoje tri izazovna prijatelja koji ispuštaju Pure Quartz nakon poraza. To su Frostallion Noct, Astegon i Jetragon. Budite spremni na tešku bitku ako želite dobiti čisti kvarc od ovih prijatelja.

Zaključno, Pure Quartz je vrijedan resurs u Palworldu koji se koristi za izradu krugova. Slijedeći gore navedene savjete, možete učinkovito pronaći i uzgajati čisti kvarc kako biste zadovoljili svoje potrebe izrade. Sretno!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti