Vijesti

February 12, 2024

Povećajte svoje bodove slave u plesu za UGC s besplatnim kodovima i nagradama

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Dance for UGC je uzbudljiva igra u kojoj možete gledati kako vaš lik pleše i skupljati besplatne predmete. Plešući zarađujete bodove slave, koji se mogu zamijeniti za razne predmete u UGC Shopu.

Povećajte svoje bodove slave u plesu za UGC s besplatnim kodovima i nagradama

Kako dobiti besplatne bodove slave

Da biste skupili bodove slave, morate nastaviti plesati u igri. Međutim, ako vaš avatar nema dovoljno izdržljivosti, možete upotrijebiti Dance za UGC kodove kako biste osvojili tonu besplatnih bodova slave. Ovi vam kodovi mogu uštedjeti sate mučenja i muke da dobijete željene predmete.

Evo nekih aktivnih Dance for UGC kodova:

  • LoveAll: iskoristite za 35 000 bodova slave (novo)
  • WelcomeCelebrities: Iskupite za 30.000 bodova slave

Za potpuni popis Dance for UGC kodova, možete pogledati naš članak.

Kako iskoristiti kodove

Da biste iskoristili kodove u Danceu za UGC, slijedite ove korake:

  1. Otvoreni ples za UGC u Robloxu.
  2. Kliknite na ikonu kodova na lijevoj strani.
  3. Upišite kod u tekstualni okvir.
  4. Kliknite Iskoristi da biste preuzeli svoje besplatne darove.

Gdje pronaći više kodova

Možete pronaći Dance for UGC kodove u POND STORE Discord, X račun programera (@lily_pondstore), i grupa POND STORE Roblox. Međutim, označavanje našeg članka bolja je opcija jer vam štedi vrijeme od samostalnog pretraživanja svih društvenih mreža.

Rješavanje problema

Ako vaši Dance for UGC kodovi ne rade, provjerite jeste li ih ispravno unijeli bez ikakvih pravopisnih pogrešaka. Preporuča se koristiti copy/paste za unos koda izravno u igru. Osim toga, imajte na umu da kodovi imaju datum isteka, pa ako naiđete na kod koji je istekao, javite nam.

Drugi načini za dobivanje besplatnih nagrada

Osim korištenja Dance za UGC kodove, postoje i drugi načini za dobivanje besplatnih nagrada u igri. Pridruživanjem Roblox grupi koju smo ranije spomenuli ili pozivanjem prijatelja možete otključati besplatne okvire. Također možete iskoristiti dnevne nagrade i besplatne okretaje koji se nadopunjuju svake minute.

Zaključak

Dance for UGC je zabavna i privlačna igra u kojoj možete plesati na svoj način kako biste skupili bodove slave i zamijenili ih za cool UGC predmete. Ne zaboravite pogledati naš članak Igrajte za UGC kodove i istražite naš odjeljak Roblox kodovi za više besplatnih poklona u vašim omiljenim igrama.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti