Vijesti

February 16, 2024

Povećajte svoj osnovni potencijal: Izgradnja i širenje u Palworldu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U Palworldu, izgradnja vaše baze ključni je aspekt igre. Kako vaša baza raste, možete razmotriti uspostavljanje dodatnih baza na različitim lokacijama. Ali koliko baza možete imati u Palworldu?

Povećajte svoj osnovni potencijal: Izgradnja i širenje u Palworldu

Možete li imati više baza?

Odgovor je da, možete imati više od jedne baze u Palworldu. Zapravo, možete imati neograničen broj baza, sve dok su predstraže ili razvodnjene baze. Ove vrste baza mogu se slobodno graditi bilo gdje u svijetu. Međutim, baze sa službenim Palboxima imaju drugačija pravila.

Razine otključavanja baze Palboxa

U početku možete imati samo jednu Palbox bazu. Kada vaš Palbox dosegne razinu 10, možete postaviti drugi Palbox na drugu lokaciju. A kada vaš Palbox dosegne razinu 15, možete postaviti treći i posljednji Palbox.

Važnost Palboxa

Palbox je mehaničar koji vam omogućuje stvaranje jedinstvenog dizajna osnovne zgrade u Palworldu. Iako je moguće izgraditi funkcionalnu bazu u punoj veličini bez Palboxa, nećete moći dodijeliti prijatelje da rade na njoj. To znači da pasivno stjecanje resursa neće dolaziti u obzir, a baza će se oslanjati isključivo na akcije igrača.

Maksimalan broj baza

Maksimalni broj baza koje možete imati u Palworldu je tri. Svaki osnovni utor se otključava kako prelazite na višu razinu. Druga baza se otključava na osnovnoj razini 10, a treća i zadnja baza se otključava na osnovnoj razini 15.

Izgradnja druge baze

Da biste izgradili potpuno funkcionalnu i samodostatnu drugu bazu, morate dosegnuti osnovnu razinu 10 na svom prvom Palboxu. Nakon što vaša prva baza bude na razini 10, možete postaviti drugi Palbox na drugu lokaciju. Ovaj drugi Palbox počet će na razini 10, što vam omogućuje da odmah dodijelite ekipu od 10 prijatelja.

Premještanje vaše baze

Ako želite premjestiti svoju bazu u Palworld, možete rastaviti svoj trenutni Palbox i stvoriti novi na drugom mjestu. Svi vaši prijatelji automatski će biti prebačeni na novi Palbox, osiguravajući da nitko ne bude zaostavljen. Međutim, morat ćete ponovno izgraditi sve svoje strukture za novu bazu.

Odabir najbolje lokacije baze

Prilikom odabira lokacije za svoju bazu potrebno je uzeti u obzir nekoliko čimbenika:

  • Puno ravnog terena i prostora za nadogradnje i građevine
  • Obrambenost za zaštitu od napada
  • Ostanite unutar plavog kruga u središtu vašeg Palboxa kako biste spriječili propadanje struktura i osigurali da Pals može raditi na njima
  • Izbjegavanje blizine točaka za brza putovanja
  • Pristup resursima kao što su drveće i rudne žile

Zaključak

Sada kada znate sve o bazama u Palworldu, vrijeme je da počnete graditi i širiti svoje carstvo. Uzivaj u igri!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti