Vijesti

February 16, 2024

Povećajte svoj DPS uz King of the Jungle Rune u WoW Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Runa kralja džungle moćna je runa za divlje druide u klasičnoj sezoni otkrića World of Warcraft. Druidi ga mogu koristiti u obliku mačke ili medvjeda kako bi drastično povećali štetu svog oblika koji mijenja oblik. Ova se runa toplo preporučuje Feral Druidima koji žele briljirati u melee DPS-u.

Povećajte svoj DPS uz King of the Jungle Rune u WoW Classic Season of Discovery

Dobivanje Rune kralja džungle

Kako bi dobili Runu kralja džungle u World of Warcraft Classic Season of Discovery, igrači moraju razgovarati s Dalaranovim agentom u Aridenovom kampu u prolazu Deadwind Pass, Istočna kraljevstva. Dalaran Agent će igračima dati vrijedan alat koji se zove Ariden's Sigil.

Ariden's Sigil je predmet koji omogućuje igračima da otkriju obližnje mračne jahače, koji su elitne mafije razine 41 koji ispuštaju Dalaran relikvije. Ovi relikti su potrebni za dobivanje Rune Kralja džungle, kao i nekoliko drugih Runa druge faze.

Igrači moraju prikupiti svih sedam dalaranskih relikvija prije nego se vrate Dalaran agentu. Ovo može biti izazovan zadatak jer od igrača zahtijeva da ubiju sedam mračnih jahača u različitim zonama. Preporuča se uhvatiti se u koštac s ovim mini šefovima u grupama od pet ili više.

Prednosti Rune kralja džungle

Runa kralja džungle je pasivna sposobnost koja daje značajne prednosti divljim druidima. Dok je aktivan, Tiger's Fury povećava svu nanesenu fizičku štetu za 15 posto i trenutno daje 60 energije. Osim toga, Tiger's Fury više nema globalno hlađenje i zamijenjeno je statičnim hlađenjem od 30 sekundi.

Zaključak

Divlji druidi bi trebali dati prioritet dobivanju Rune kralja džungle kako bi poboljšali svoju štetu i poboljšali svoje performanse u World of Warcraft Classic Season of Discovery. Slijedeći korake za dobivanje ove Rune i koristeći njezine prednosti, Feral Druidi se mogu popeti na DPS ljestvice i istaknuti se u svojoj ulozi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti