Vijesti

February 14, 2024

Posljednja epoha: mikrotransakcije i poštena igra

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Last Epoch, akcijski RPG, možda se ne može klasificirati kao naslov usluge uživo, ali važno je razumjeti sadrži li mikrotransakcije ili ne.

Posljednja epoha: mikrotransakcije i poštena igra

Postoje li mikrotransakcije u Last Epoch?

Last Epoch ima cijenu od 34,99 USD na Steamu i uključuje mikrotransakcije. Igrači imaju opciju razmijene stvarnog novca za valutu u igri zvanu Epoch Points, koja se može koristiti za nabavu kozmetike iz trgovine u igri.

Programer Eleventh Hour Games trenutno nudi različite pakete Epoch bodova za kupnju na Steamu. Ovi paketi se kreću od 50 Epoch bodova za 4,99 USD do 200 Epoch bodova za 19,99 USD, s dodatnim artiklima uključenim u skuplje pakete.

Eleventh Hour Games je uvjerio igrače da u Last Epochu neće biti elemenata plaćanja za pobjedu. Igra nikada neće ponuditi prednosti igranja putem kupnje pravim novcem. Svi artikli dostupni za kupnju bit će čisto kozmetički.

Perspektiva programera

Direktor igre Judd Cobler objasnio je uključivanje mikrotransakcija u postu na forumu u svibnju 2023. Izjavio je da cijena od 35 dolara nije bila namijenjena kao jedini izvor prihoda za Last Epoch. Studiju su potrebni drugi načini za stvaranje prihoda i pokrivanje troškova razvoja. Cobler je također priznao pogreške učinjene tijekom razdoblja ranog pristupa igri u rukovanju mikrotransakcijama.

Prilagodbe i povratne informacije

Nakon povratnih informacija obožavatelja, Eleventh Hour Games prilagodio je stopu konverzije između Epoch bodova i USD. Sada je 10 Epoch bodova ekvivalent jednom dolaru, a cijene kozmetike su snižene. Osim toga, svi artikli u trgovini prodaju se u koracima od 50 bodova, osiguravajući da igrači potroše samo onoliko koliko im je potrebno.

Zaključno, Last Epoch sadrži mikrotransakcije u obliku Epoch bodova, koji se mogu kupiti pravim novcem. Međutim, te su mikrotransakcije ograničene samo na kozmetičke artikle, a igra ne nudi nikakve prednosti igranja putem kupnje pravim novcem. Programer je uzeo u obzir povratne informacije i napravio prilagodbe kako bi osigurao pravedno i uravnoteženo iskustvo za sve igrače.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti