Vijesti

February 14, 2024

Posljednja epoha: cijene, mikrotransakcije i poštena igra

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Model besplatnog igranja postao je popularan u industriji igara s mnogim igrama koje nude mikrotransakcije. Ovo postavlja pitanje: je li Last Epoch besplatna igra? U ovom ćemo članku istražiti model cijena Last Epocha i što nudi igračima.

Posljednja epoha: cijene, mikrotransakcije i poštena igra

Cijene posljednje epohe

Last Epoch nije besplatna igra. To je premium naslov dostupan za kupnju na Steamu za 34,99 USD. Standardno izdanje uključuje bonus kućnog ljubimca zvanog Golden Guppy the Baby Chronowyrm. Važno je napomenuti da su kućni ljubimci čisto kozmetički i ne daju nikakve prednosti igranja.

Za igrače koji traže dodatni sadržaj, tu je Deluxe Edition po cijeni od 49,99 USD. Ovo izdanje uključuje ljubimca Adolescent Chronowyrm, komplet oklopa Fallen Ronin, kozmetički portal Firefly's Refuge, digitalnu zvučnu podlogu i 50 Epoch bodova koje možete potrošiti u trgovini u igri.

Ultimate Edition, po cijeni od 64,99 USD, uključuje sve od Deluxe Edition, kao i kućne ljubimce Adult Chronowyrm i Twilight Fox, komplet oklopa Temporal Guardian, portal Celestial Way i 100 Epoch Points.

Mikrotransakcije

Unatoč tome što nije besplatna igra, Last Epoch nudi mikrotransakcije. Međutim, te su mikrotransakcije ograničene na kozmetičke artikle i ne pružaju nikakve prednosti igranja. Igrači mogu kupiti Epoch bodove pravim novcem, ali ih ne mogu koristiti za otključavanje klasa likova ili nadogradnju vještina.

Poštena igra

Programeri Last Epocha, Eleventh Hour Games, naglašavaju da igra nema nikakve pay-to-win mehanike. Posvećeni su stvaranju poštenog okruženja za sve igrače i nikada neće ponuditi prednosti igranja u zamjenu za pravi novac.

Zaključak

Zaključno, Last Epoch nije besplatna igra. To je premium naslov s različitim izdanjima koja su dostupna za kupnju. Iako su mikrotransakcije prisutne, ograničene su na kozmetičke artikle i ne utječu na igru. Igrači mogu uživati ​​u poštenom iskustvu igranja bez potrebe da troše dodatni novac za prednosti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti