Vijesti

February 12, 2024

Poboljšajte svoj šamanski način igranja uz Totemic Projection u WoW Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U World of Warcraft Classicu, šamani se uvelike oslanjaju na toteme za svoje sposobnosti. Međutim, ti se totemi ne mogu pomicati po želji. Srećom, druga faza Sezone otkrića uvodi novu sposobnost kvalitete života zvanu Totemska projekcija, koja šamanima omogućuje premještanje svojih totema.

Poboljšajte svoj šamanski način igranja uz Totemic Projection u WoW Classic Season of Discovery

Prednosti totemske projekcije

Totemska projekcija bitna je sposobnost za šamanske igrače u WoW Classicu. Ne samo da vam omogućuje premještanje totema na željeno mjesto, već to čini i bez trošenja dodatne mane. To znači da trebate potrošiti samo manu kada inicijalno postavljate toteme. Bilo da igrate PvE ili PvP, Totemic Projection vam može pomoći da izbjegnete privlačenje šefova i osigurati da možete imati koristi od totem buffova čak i kada su izvan dometa.

Dobivanje knjige vještina totemske projekcije

Knjiga vještina Totemic Projection Skill Book može se dobiti pobjedom mobova u tamnicama razine 30 ili višim. Ima priliku ispasti iz sva četiri krila Grimiznog samostana (Groblje, Knjižnica, Oružarnica i Katedrala), kao i Razorfen Downs i Uldaman. Iako je točna stopa pada nepoznata, očekuje se da neće trebati više od nekoliko trčanja da se dobije knjiga vještina. Nakon što ga nabavite, obavezno upotrijebite predmet za otključavanje sposobnosti Totemic Projection.

Pogled naprijed

U drugoj fazi Sezone otkrića, šamani dobivaju sposobnost Totemske projekcije kao jedino poboljšanje kvalitete života. Međutim, postoji mogućnost da Blizzard ima više sličnih čarolija planiranih za buduće faze. Bilo bi sjajno kada bi čarobnjaštvo šamanskog oružja moglo trajati dulje, eliminirajući potrebu za čestim ponovnim nanošenjem.

Zaključak

S uvođenjem Totemic Projection u WoW Classic Season of Discovery, šamani sada imaju mogućnost premjestiti svoje toteme, pružajući veću fleksibilnost i pogodnost u igranju. Nabavite Knjigu vještina projekcije totema trčanjem tamnica razine 30 ili više i otključajte ovu bitnu sposobnost. Ostanite s nama za moguća buduća poboljšanja koja će poboljšati iskustvo Shamana.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti