Vijesti

February 15, 2024

Pobijediti srebrne bokobline: poboljšajte svoje igranje u Tears of the Kingdom

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U igri Legenda o Zeldi: Suze kraljevstva (TOTK), igrači će se susresti s raznim neprijateljima, uključujući uobičajene Bokobline. Međutim, postoji rjeđa i opasnija varijanta poznata kao srebrni bokoblin.

Pobijediti srebrne bokobline: poboljšajte svoje igranje u Tears of the Kingdom

Što su srebrni bokoblini u Suzama kraljevstva?

Srebrni bokoblini bijele su boje s ljubičastim oznakama po cijelom tijelu. Imaju prepoznatljiv dugi rog nalik anteni na vrhu glave, sličan ribiči. Ovi neprijatelji su znatno moćniji od prosječnog Bokoblina i mogu nanijeti mnogo štete igraču.

Za poraz Srebrnih Bokoblina preporuča se koristiti spojene strijele iz daljine. Osim toga, igrači bi trebali pokušati parirati i koristiti svoju sposobnost Flurry Rush kada se približe ovim strašnim neprijateljima.

Gdje pronaći Srebrne bokobline u Suze Kraljevstva

Srebrne Bokobline možete pronaći u gotovo svakom kampu čudovišta unutar svijeta igre Hyrule. Kako igrači budu napredovali i postajali jači, pojavljivat će se više Srebrnih Bokoblina.

Jedna specifična lokacija na kojoj igrači stalno mogu pronaći Srebrne Bokobline je kamp Bokoblina u blizini kule Hyrule Field Skyview. Ovi kampovi često imaju Bokoblina nalik na šefa, koji je obično Srebrni Bokoblin.

Još jedno područje gdje se srebrni bokoblini mogu naći su The Depths. Dodatno, igrači ih mogu sresti u pustinji Gerudo u malom kampu.

Kada budu poraženi, Srebrni Bokoblini će ispustiti različite dijelove čudovišta, uključujući Srebrni Bokoblinov rog. Ovaj rog ima Fuse Attack Power od 31 i može se koristiti za povećanje napadačke snage strijela ili oružja za blizinu. Također se može kuhati sa životinjom kako bi se stvorio snažan eliksir.

Igrači bi trebali biti oprezni kada se približavaju lokacijama Srebrnog Bokoblina, jer su ovi neprijatelji mnogo jači od svojih uobičajenih kolega. Preporučljivo je podići razinu zdravlja kako biste izdržali njihove snažne napade.

Zapamtite, u Legenda o Zeldi: Suze kraljevstva, poraz Srebrnih Bokoblina i skupljanje njihovih vrijednih kapljica može uvelike poboljšati vaše iskustvo igranja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti