Vijesti

February 15, 2024

Pobijediti Shadow of the Abyss u Persona 3 Reload: izazovna bitka priča

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Persona 3 Reload sadrži zanimljive bitke u Tartaru i nadzemlju. Uz izazovne Tartarus bossove i 12 Arcana Shadows, tu su i novi susreti s pričama u remakeu. Jedan od tih susreta je Sjena ponora.

Pobijediti Shadow of the Abyss u Persona 3 Reload: izazovna bitka priča

Sjena ponora

Sjena ponora jedinstvena je sjena koja se pojavljuje 14. kolovoza. Tijekom priče, glavni junak susreće Takayu koja se suočava sa Sjenom koja nalikuje Abaddonu iz Devil Arcane. Nakon razgovora, protagonist se udružuje s Takayom kako bi porazili Sjenu.

Težina bitke

Težina borbe protiv Shadow of the Abyss ovisi o odabranoj razini težine. Na teškim ili nemilosrdnim poteškoćama, važno je znati slabosti Sjene i najbolju strategiju da je pobijedite.

Pobijediti Sjenku Bezdana

Nažalost, Shadow of the Abyss nema slabosti koje bi mogao iskoristiti i otporan je na sve napade. Međutim, budući da je ovo bitka priča, ne morate pripremati različite Persone. Ako igrate na višoj težini, preporuča se spojiti iscjeljujuću osobu za tri kruga borbe.

Nakon što preživi tri poteza, Takaya će intervenirati i uništiti Personu snažnim napadom, poraziti Sjenu ponora i zaključiti bitku u priči.

Zaključak

Persona 3 Reload predstavlja Shadow of the Abyss kao jedinstvenu priču. Unatoč otpornosti na napade, igrači mogu prevladati ovaj izazov preživljavanjem tri poteza i oslanjanjem na Takayinu pomoć. Pripremite se u skladu s tim i uživajte u borbi!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti