Vijesti

February 15, 2024

Pobijedite u izazovnoj borbi s šefovima s Bahamutom Versom u Granblue Fantasy: Relink

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Granblue Fantasy: Relink prikazuje intenzivnu borbu protiv šefa s Bahamutom Versom, posljednjim šefom glavne priče. Ovaj susret može biti izazovan, ali uz ispravne strategije i pripreme, možete izaći kao pobjednik. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da pobijedite Bahamut Versa i dovršite Granblue Fantasy: Relink.

Pobijedite u izazovnoj borbi s šefovima s Bahamutom Versom u Granblue Fantasy: Relink

Sastav stranke

Iako ne postoji definitivan sastav grupe za borbu Bahamut Versa, važno je dovesti uravnotežen tim koji može nanijeti štetu, liječiti i pružiti podršku. Glavni lik Gran/Djeeta obavezan je za borbu i može se istaknuti i kao nanositelj štete i kao iscjelitelj/lik podrške. Likovi poput Cagliostra, Zete, Charlotte i Lancelota također su izvrsni izbori zbog svojih jedinstvenih sposobnosti i štete.

Zupčanici i sigili

Opremanje vašeg tima najjačim dostupnim oružjem i odgovarajućim sigilima ključno je za uspjeh. Dok se najbolji sigili stječu nakon igre, još uvijek možete poboljšati svoj inventar dovršavanjem sporednih zadataka i nadogradnjom sigila koje već imate. Razmislite o korištenju sigila koji pojačavaju napade vezama, Skybound Arts i lančane eksplozije, poboljšajte stražu, povećajte brzinu punjenja vašeg Skybound Art mjerača, pružite sposobnosti preživljavanja poput Gutsa, obnovite zdravlje tijekom vremena, produžite nepobjedivost nakon savršenog izbjegavanja, pojačajte obranu na temelju nisko zdravlje, oporaviti zdravlje na temelju nanesene štete i skratiti hlađenje vještina.

Niveliranje i majstorstva

Prije nego što se suočite s Bahamut Versa, provjerite je li vaša grupa odgovarajuće poravnata. Iako je Bahamut Versa na razini 50, biti u srednjim 40-ima trebalo bi biti dovoljno. Osim toga, uložite u majstorstva svoje grupe s MSP-om kako biste otključali poboljšanja i sposobnosti kao što su Perfect Guard i Perfect Dodge, koje daju privremenu nepobjedivost.

Strategija borbe protiv šefova

Borba šefova s ​​Bahamutom Versom sastoji se od tri faze. U prvoj fazi usredotočite se na nanošenje štete, nanošenje debuffova i izbjegavanje dalekometnih napada. Budite spremni na snažne napade Bahamuta Verse poput laserske zrake i Hell's Flare i brzo oživite suigrače ako budu nokautirani. U drugoj fazi obratite pažnju na Ida, koji se pojavljuje uz Versu. Koristite lagane napade i mijenjajte obrambene i napadačke strategije. U završnoj fazi napadnite ljubičaste kristale koji se formiraju oko Ida i nastavite se boriti protiv Bahamut Versa. Ostanite mirni i igrajte na sigurno kako biste prebrodili ovaj posljednji dio bitke.

Nagrade

Pobjedom nad Bahamutom Versom, zaradit ćete završne kredite i otključati poglavlje nakon igre s dodatnim zadacima. Također ćete dobiti bodove majstorstva, kristale snage i prizmu s greškom za nadogradnju sigila.

Uz ove savjete i strategije, možete pobijediti izazovnu borbu sa šefovima s Bahamutom Versom i dovršiti Granblue Fantasy: Relink. Sretno!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti