Vijesti

February 12, 2024

Ovladajte vještinom traženja i valjenja jaja u Palworldu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ako želite povećati svoju kolekciju prijatelja u Palworldu, skupljanje i leženje jaja izvrstan je način za to. Međutim, pronalazak ovih jajašaca može biti izazov. U ovom vodiču pružit ćemo vam sve informacije koje su vam potrebne za lociranje i izleganje jaja u Palworldu.

Ovladajte vještinom traženja i valjenja jaja u Palworldu

Vrste jaja

U Palworldu postoji nekoliko vrsta jaja koje možete pronaći:

  • Uobičajena jaja
  • Tamna jaja
  • Zmajeva jaja
  • Rocky jaja
  • Električna jaja
  • Zapaljena jaja
  • Smrznuta jaja
  • Zelena jaja
  • Vlažna jaja

Svaka vrsta jaja ima svoje jedinstvene karakteristike i moguće prijatelje koji se mogu izleći iz njih.

Gdje pronaći jaja

Jaja se mogu pronaći na raznim lokacijama diljem Palworlda, a do sada ih je identificirano preko 100. Međutim, pojavljivanje jaja na tim mjestima je slučajno i rotira, što otežava predviđanje gdje će se koja vrsta jaja naći. Neka glavna mjesta za traženje jaja uključuju rubove litica i vrhove velikih stijena. Ako ne naiđete na jaje, postoji šansa da ćete umjesto njega pronaći lif Lifmunka ili škrinju.

Vrsta jajeta koje ćete pronaći također ovisi o biomu koji istražujete. Na primjer, vjerojatnije je da ćete Zelena jaja pronaći u Bamboo Grove, Scorching Eggs u pustinjama ili vulkanu, a Frozen Eggs u snježnim područjima.

Jaja za valenje

Da biste izlegli jaja u Palworldu, trebat će vam inkubator. Nakon što dosegnete sedmu razinu, možete otključati inkubator sa sedme razine na kartici tehnologije. Za izgradnju inkubatora trebat će vam 10 fragmenata Paldiuma, pet tkanina, 30 kamena i dva dijela drevne civilizacije. Nakon što dobijete inkubator, mjerač vremena u stvarnom svijetu detaljno će odrediti koliko dugo trebate čekati da se jaje izleže.

Prijatelji za uzgoj

Drugi način nabave jaja u Palworldu je uzgoj Palsova. Da biste otključali mogućnost razmnožavanja, morate dosegnuti razinu 19 i otključati Mješovitu farmu u tehnološkom stablu. Za izgradnju mješovite farme potrebno je 100 drva, 20 kamena i 50 vlakana.

Zaključak

Sada kada imate sve potrebne informacije o jajima Palworld i gdje ih pronaći, možete početi skupljati jaja i jaja za valenje kako biste proširili svoju kolekciju Pals. Sretan lov!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti