Vijesti

February 13, 2024

Otkrivanje moći dodatnog podmetanja: Vodič za statistiku oklopa u igri Helldivers 2

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Ako učite o statistici oklopa u Helldivers 2, možda ste naišli na tajanstveni Extra Padding pasiv. U ovom članku ćemo istražiti što Extra Padding radi i njegov značaj u igri.

Otkrivanje moći dodatnog podmetanja: Vodič za statistiku oklopa u igri Helldivers 2

Uloga pasivnih statistika

U igri Helldivers 2 svaki pancir dolazi s pasivnim karakteristikama koje doprinose ukupnim borbenim sposobnostima igrača. Ove pasivne statistike čine različite vrste oklopa jedinstvenima u pogledu izgleda i funkcionalnosti. Međutim, važno je napomenuti da se mnoge od tih pasivnih statistika ponavljaju, a estetika je primarni čimbenik razlikovanja.

Što je Extra Padding?

Extra Padding je jedna od pasivnih statistika dostupnih u Helldivers 2. Rečeno je da daje veću ocjenu oklopa igraču. Ova je karakteristika uključena u zadane opcije oklopa za tijelo, poznate kao B-01 Tactical. Međutim, izazov leži u testiranju učinkovitosti Extra Paddinga jer zahtijeva dovršavanje misija i otključavanje više opcija oklopa.

Nagađanje

Neki fanovi nagađaju da bi Extra Padding mogla biti šala programera, Arrowheada, kako bi se naglasila jednokratna priroda Helldiversa. Ovi se vojnici mogu lako zamijeniti nakon smrti, što sugerira da ideja o dodatnoj zaštiti putem Extra Paddinga može dovesti u zabludu.

Istina

Kroz opsežna eksperimentiranja s različitim setovima oklopa, otkriveno je da Extra Padding pruža borbenu prednost protiv eksplozivnih oštećenja. U usporedbi s drugim opcijama oklopa, oklop za tijelo Extra Padding pokazao je znatno manju štetu od granata i nagaznih mina. Međutim, važno je napomenuti da će izravan kontakt s eksplozivom, bez obzira na oklop, ipak rezultirati smrću.

Isplati li se dodatna podstava?

Uzimajući u obzir rezultate eksperimenata, ako imate problema s upravljanjem nagaznim minama ili izbjegavanjem automatskih granata, Extra Padding pasiv može biti od koristi. Međutim, vrijedno je napomenuti da postoje druge opcije oklopa dostupne u Helldivers 2 koje mogu ponuditi bolju ukupnu zaštitu.

Zaključak

U zaključku, Extra Padding u Helldivers 2 pruža veću ocjenu oklopa i nudi borbenu prednost protiv oštećenja od eksploziva. Iako može biti korisna pasivna za određene situacije, igrači bi trebali istražiti druge opcije oklopa kako bi pronašli onaj koji najbolje odgovara njihovom stilu igre i borbenim potrebama.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti