Vijesti

February 15, 2024

Otkrijte Telok Penjarah: Gusarsko utočište u Lubanji i kostima

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Telok Penjarah je središnje mjesto u Lubanji i kostima koje je prepuno trgovaca, misija i još mnogo toga. Nalazi se u sjeveroistočnom kutu karte, duboko u Zapadnoj Indiji. Iako ćete doći do Telok Penjarah kao dio glavne priče, preporuča se pronaći ovu lokaciju ranije jer sadrži mnoštvo korisnih NPC-ova.

Otkrijte Telok Penjarah: Gusarsko utočište u Lubanji i kostima

Pronalazak Telok Penjarah

Da biste pronašli Telok Penjarah u Lubanji i kostima, trebate prijeći veliko prostranstvo. Ako putujete istočno iz smjera Sainte-Anne, vaš najbolji način djelovanja je presjeći Pemburu otoke i Zamrud.

Čuvajte se opasnosti

Prije nego krenete na Telok Penjarah, važno je napomenuti da je ovo zona puno višeg nivoa od početnog područja Crvenih otoka. Osim ako niste na osmoj ili višoj razini, preporučuje se izbjegavanje sukoba s obližnjim brodovima. Osim toga, između ova dva mjesta nalazi se široki otvoreni ocean koji je često ispunjen olujama i Rogue Wavesima, pa budite u potrazi.

Pripremite se za Putovanje

Putovanje u Telok Penjarah je opasno, stoga budite spremni na sve. Od nasumičnog vremena do nadolazećih neprijateljskih brodova, važno je imati najbolju opremu na putu do ove lokacije.

Gusarsko utočište

Telok Penjarah je gusarsko utočište, slično Sainte-Anne. Sadrži široku lepezu trgovačkih NPC-ova, u rasponu od Kovača do Brodograditelja. Razgovor s Kovačem u Telok Penjarahu je toplo preporučljiv, jer on ne samo da započinje kratki lanac zadataka, već također može izraditi topove mnogo više razine.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti