Vijesti

February 14, 2024

Otkrijte tajne DLC-a Pokémon Scarlet and Violet

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pokémon Scarlet and Violet DLC uveo nas je u Blueberry Academy u Unovi, gdje stanuje BB Elite Four. Među tim elitnim studentima postoje veze s prethodnim likovima i potencijalna poveznica s Legends: Arceus.

Otkrijte tajne DLC-a Pokémon Scarlet and Violet

BB Elitna četvorka

BB Elite Four na Blueberry Academy sastoji se od četiri nova DLC lika: Crispin, Amarys, Drayton i Lacey. Ovi učenici su najjači u akademiji, osim Kierana, trenutnog prvaka.

Veze s prethodnim likovima

Iako su DLC likovi novi u franšizi, neki od njih imaju veze s likovima iz prethodnih igara. Na primjer, Drayton je unuk vođe Gym Gen-a V, Draydena, što je vidljivo iz njihovih sličnih imena i zajedničke sklonosti Dragon Pokémonima.

Lacey, s druge strane, ima dvije veze koje možda nisu odmah vidljive. Dijalog u DLC-u potvrđuje da je Lacey kći Claya, jednog od vođa Unova Gyma, a oboje imaju Excadrill kao svog asa Pokémona.

Veza s legendama: Arceus

Laceyna veza s Clayom također je povezuje s likom u Legendama: Arceus po imenu Lian. Iako nije izričito navedeno, sličnost između Claya i Lian sugerira mogući daljnji srodnički odnos. Njihove slične frizure i šeširi ne mogu biti puka slučajnost. Ova veza implicira da bi Lian mogla biti predak i Claya i Lacey.

Ako je to istina, Lacey bi bila potomak Klana Bisera, kojem je Lian pripadala dok se brinula za plemenitog Kleavora. Zanimljivo, Laceyin biserno-ružičasti kardigan i kosa možda su bili suptilan nagovještaj njezine povezanosti s Pearl Clanom i Legends: Arceus.

Perrinova veza

Perrin, još jedan lik iz Scarlet and Violet DLC-a, također ima veze s Legends: Arceus. Perrin jako nalikuje Adamanu, vođi Dijamantnog klana. Njihova izrazita boja kose i očiju su nevjerojatno slični, kao što su istaknuli igrači kada je Perrin prvi put otkriven u traileru za DLC.

Buduće veze

Veze između Lacey i Perrin i Legends: Arceus sugeriraju da bismo mogli vidjeti više likova s ​​tajnim vezama s igrom kako se franšiza nastavlja širiti. Pripazite na buduća ažuriranja i DLC izdanja!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti