Vijesti

February 12, 2024

Otkrijte recept za tlo u Little Alchemy 2 i otključajte nebrojene mogućnosti

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U miniigri Little Alchemy 2 možete otkriti ukupno 720 recepata kombiniranjem različitih predmeta. Jedan od tih recepata je Tlo, ali pronalaženje njegovog puta recepta može biti izazovno jer nije baš očito.

Otkrijte recept za tlo u Little Alchemy 2 i otključajte nebrojene mogućnosti

Tlo je prirodni element koji se može dodati vašoj Enciklopediji. Međutim, priprema se drugačije u usporedbi s drugim receptima iste vrste. Otključavanje tla uvelike će vam pomoći u postizanju vašeg cilja otkrivanja svih recepata u Little Alchemy 2, jer se koristi u mnogim drugim receptima kao što su Mud, Fields, Plants i Bricks.

Da biste napravili Tlo, morate spojiti Život sa Zemljom. Međutim, dobivanje ovih elemenata može zahtijevati još nekoliko koraka. Zemlja se otkriva čim počnete igrati igricu, dok se život može dobiti kombinacijom vulkana s iskonskom juhom.

Ako nemate oba potrebna sastojka za život, možete slijediti ovaj put da ih nabavite:

  • Voda i voda: Lokva
  • Lokva i Lokva: Ribnjak
  • Ribnjak i Ribnjak: Jezero
  • Jezero i Jezero: More
  • Vatra i zemlja: Lava
  • Zemlja i lava: Vulkan
  • More i lava: iskonska juha

Nakon što dobijete Život i Zemlju, možete ih kombinirati da biste stvorili Tlo. Osim toga, također možete stvoriti bakterije kombiniranjem vulkana i života, a zatim kombinirati bakterije s morem kako biste dobili konačni predmet, Plankton.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti