Vijesti

February 13, 2024

Otkrijte predstražu Dragon's Back u Skull and Bones

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ako ste u Lubanji i kostima naišli na kartu blaga koja vas vodi do Zmajevih leđa, možda se pitate gdje se točno nalazi ovo mjesto. Srećom, bliže je nego što mislite. Evo vodiča o tome kako pronaći Dragon's Back u igri.

Otkrijte predstražu Dragon's Back u Skull and Bones

Mjesto

Zmajeva leđa je ispostava smještena na sjeverozapadnom otoku u regiji Mjesečevih otoka. Da biste došli do njega iz Saint-Anne, zaplovite u smjeru sjeverozapada, prolazeći kroz veliki otok dok ne stignete do obale Angaya. Odatle nastavite prema sjeverozapadu dok ne stignete do Mjesečevih otoka.

Otkrivanje predstraže

Kada stignete do Mjesečevih otoka, naći ćete Zmajeva leđa na istočnoj strani najvećeg otoka u tom području. Potražite upitnik Neotkriveno na lokaciji, kao što je slučaj s bilo kojom točkom interesa (POI) u Lubanji i kostima. Plovite blizu oznake i iskrcajte se sa svog broda da uđete u predstražu.

Zanimljivosti

Osim lova na blago naznačeno na vašoj karti, postoji nekoliko drugih aktivnosti kojima se možete baviti na postaji Dragon's Back.

  • Ungwana trgovac: U blizini vašeg broda pronaći ćete Ungwana trgovca koji prodaje hranu i nacrte za Fire Long Gun I i Bombard Bomb Crate. Osim toga, ona nudi We Seek Warriors ugovor ako ste zainteresirani za preuzimanje misija.
  • Gusarski kamp: Ako krenete lijevo od mjesta gdje ste prvi put kročili na otok, naići ćete na gusarski logor. Ovdje prodavač prodaje razne kozmetičke artikle i potrepštine za obnavljanje zaliha na vašem brodu.
  • Gusarska lomača: S druge strane, ako krenete desno i zađete dublje u otok, pronaći ćete Gusarsku vatru. Korištenje ove vatre će vam dati poticaj izdržljivosti.
  • Kamp Fara: Iza Gusarske vatre nalazi se kamp Fara. Kod voditelja kampa možete kupiti kozmetiku i odjeću kapetana na temu Fara, kao i dodatne potrepštine za svoj brod.

Ne zaboravite maksimalno iskoristiti svoj posjet postaji Dragon's Back istražujući sve dostupne opcije i uživajući u jedinstvenim iskustvima koje nudi!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti