Vijesti

November 15, 2023

Otkrijte Fortnite trgovinu artiklima koja se stalno mijenja: skinovi, križanja i više!

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Fortnite trgovina predmetima je mjesto gdje igrači mogu pronaći široku ponudu skinova, crossovera i kozmetike. Nudi nove i uzbudljive sadržaje koji pomažu igračima da se istaknu u igri. Uz svakodnevna ažuriranja, Fortnite trgovina artiklima neprestano se mijenja, osiguravajući da uvijek postoji nešto novo za otkriti.

Otkrijte Fortnite trgovinu artiklima koja se stalno mijenja: skinovi, križanja i više!

Pristup Fortnite Item Shopu

Pristup Fortnite Item Shopu jednostavan je postupak. Nakon što se prijavite u igru, slijedite ova dva koraka:

  1. Otvorite Fortnite.
  2. Idite na karticu 'Prodavaonica artikala' na gornjem izborniku.

Za kupnju u trgovini artiklima trebat će vam V-bucks, valuta u igri. Iako postoje načini da zaradite besplatne V-bucks, neki skinovi mogu zahtijevati kupnju dodatnih V-bucks.

Fortnite OG trgovina predmetima

Ažuriranje Fortnite OG uvelo je promjene u igru, uključujući povratak stare karte i oružja. Osim toga, klasični Fortnite OG skinovi su se vratili u redizajniranu trgovinu artiklima. Trenutačno, trgovina artiklima za Fortnite OG ima manji izbor artikala u usporedbi sa standardnom organizacijom. Međutim, ovaj je dizajn privremen i trgovina artiklima će se s vremenom vratiti u svoj uobičajeni format.

Što je u trgovini artiklima?

Fortnite Item Shop nudi raznolik sadržaj, a odabiri se redovito mijenjaju. Evo glavnih odjeljaka koje možete očekivati:

  • Lockers/Fortnite Icon Skins: Ovaj odjeljak sadrži kozmetiku koju su odabrali igrači iz stvarnog svijeta ili čak skinove izrađene po narudžbi.
  • Tematske emocije/skinovi: To su stavke grupirane pod određenom temom.
  • Istaknuto: Ovaj odjeljak uključuje nasumično vraćanje ili nove artikle za Fortnite trgovinu artiklima.
  • Dnevno: Stavke koje su dostupne samo jedan dan.
  • Paketi: Paketi skinova koji mogu uključivati ​​razine V-Bucks ili Battle Pass.
  • Crossovers: Sadržaj s crossover događaja.

Iako se točni odabiri mogu razlikovati, trgovina artiklima je logično grupirana, što olakšava pronalaženje onoga što tražite. Tu su i dijelovi posvećeni Fortnite Crew i Battle Pass.

Početni paket

Svaka nova sezona Fortnitea uvodi novi kozmetički paket koji ostaje dostupan tijekom cijele sezone. Ovi početni paketi namijenjeni su igračima koji su novi u plaćenoj strani Fortnitea. Nude ekskluzivnu masku, popratne artikle i veliku količinu V-Bucksa. Očekuje se da će početni paket za tekuću sezonu sadržavati Hackasaura, kožu robotskog dinosaura. Važno je napomenuti da su početni paketi dostupni samo za jednu sezonu.

Čudo

Većina Marvelovih skinova često se vraća u Fortnite trgovinu predmetima, pružajući brojne mogućnosti Marvelovim entuzijastima da nabave svoje omiljene likove. Međutim, skinovi Battle Pass i određeni rijetki skinovi, poput kože Black Widow, nisu se vratili.

Anime Crossover

Fortnite je uključivao anime crossover u igru, a prethodna sezona sadržavala je sadržaj iz My Hero Academia. Trenutna sezona nagovještava mogućnost više anime crossovera, s franšizama kao što su Chainsaw Man, Yu-Gi-Oh!, Spy x Family i Neon Genesis Evangelion potencijalni su kandidati. Ove su suradnje obično povezane s Jump franšizama zbog Epicovog sporazuma sa Shueishom.

Novi raspored Fortnite trgovine artikala

Procurilo izvješće sugerira da će Fortnite u budućnosti proći kroz veliku rekonstrukciju izgleda trgovine s predmetima. Epic Games trenutno testira različite dizajne, a očekuje se da će ove promjene biti implementirane kada počne Poglavlje 5. Iako postoji mogućnost da redizajn ne bude dovršen, to je uzbudljiva mogućnost za igrače.

Ažuriranja trgovine artiklima

Fortnite trgovina artiklima redovito se ažurira, iako se svi artikli ne mijenjaju svakodnevno. Neki artikli ostaju dostupni tjedan ili čak dva, sa svojim neovisnim mjeračima vremena. Važno je pripaziti na trgovinu artiklima ako tražite određeni predmet, jer se čak i rijetki skinovi poput Renegade Ridera mogu vratiti. Ostanite u tijeku s najnovijim vijestima o Fortniteu za informacije o novim crossoverima i skinovima.

Zaključak

Trgovina artikala Fortnite dinamično je tržište koje se stalno mijenja i nudi širok raspon skinova, crossovera i kozmetike. Slijedeći nekoliko jednostavnih koraka, igrači mogu lako pristupiti trgovini predmeta i istražiti njezine različite odjeljke. Bilo da ste obožavatelj Marvelovih, anime ili klasičnih skinova Fortnite OG, za svakoga postoji ponešto. Pratite trgovinu artiklima za ažuriranja i ne propustite priliku da ugrabite svoje omiljene artikle!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti