Vijesti

February 14, 2024

Otključavanje smrti: Vodič za beskonačnu vještinu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U Infinite Craftu mogućnosti su beskrajne. Kombiniranjem raznih predmeta možete stvoriti smiješne i bizarne kombinacije, od Sharknadoes do Hot Tub Unicorns. Međutim, jedna od najvažnijih kreacija u igri je Smrt. Bez Smrti, nećete moći otključati mnoge druge objekte. Ovaj vodič će vam pokazati kako napraviti smrt u Infinite Craft.

Otključavanje smrti: Vodič za beskonačnu vještinu

Izrada smrti

Postoje brojni načini za izradu Smrti u Infinite Craft, ali najbrža metoda za početnike uključuje kombiniranje Života i Vampira ili Zombija. Ovaj recept je inspiriran Pro Game Guides.

Da biste došli do ove točke, morat ćete napraviti nekoliko podudaranja:

  • Zemlja + Vjetar = Prašina
  • Prašina + Zemlja = Planet
  • Vjetar + Vatra = Dim
  • Dim + voda = magla
  • Planet + Magla = Venera
  • Venera + Para = Život

Jednom kada stvorite Život, samo ste jedan korak od Smrti. Možete kombinirati život s vampirom (zahtijeva život + dim), zombijem (zahtijeva čovjeka + eksploziju) ili tempiranu bombu (zahtijeva sat + bombu). Eksperimentirajte s objektima koje već imate i vidite možete li stvoriti Smrt.

Širenje mogućnosti

Nakon stvaranja Smrti, u igri se otvara cijeli novi svijet. Možete kombinirati Smrt s drugim objektima kako biste otključali još više mogućnosti. Na primjer, kombiniranjem Smrti sa Smrću dobivate Grim Reaper, dok kombiniranjem Smrti s Animeom stvarate Smrtnu bilješku. Ako ste zainteresirani za proširenje svoje kolekcije mesoždera, pokušajte kombinirati Smrt s Dinosaurom da dobijete T-Rexa. A ako vas zanima što se događa kada spojite Smrt s Jednorogom, dobit ćete Mrtvog Jednoroga.

Zaključak

Stvaranje Smrti u Infinite Craftu ključni je korak u otključavanju novih objekata i proširenju vašeg igranja. Slijedeći recept za izradu i eksperimentirajući s različitim kombinacijama, otkrit ćete svijet smiješnih i neočekivanih kreacija. Zato krenite s izradom i pogledajte koje još bizarne predmete možete otkriti!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti