Vijesti

February 15, 2024

Otključavanje Reindrixa: The Icy Mount u Palworldu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U Palworldu postoje različiti cool nosači koje igrači mogu otključati, a jedan od njih je ledeni Reindrix. Ovaj Pal ima ledeni izgled i može biti posebno teško pronaći ga jer luta samo oko dvije određene lokacije.

Otključavanje Reindrixa: The Icy Mount u Palworldu

Traženje Reindrixa

Ako se borite u vrućim okruženjima ili vam je potreban prijatelj koji je vješt u sječi drva i hlađenju, Reindrix je savršen suputnik za vas. Ovo su lokacije na kojima možete pronaći Reindrix:

  • Tower of the Free Pal Alliance: Ovo malo ledeno područje u srednjem dijelu karte idealno je mjesto za traženje Reindrixa. Lako ga je brzo provjeriti i ima nekoliko točaka za brzo putovanje u blizini, što povećava vaše šanse da se pojavite pokraj jedne.
  • Icy Weasel Hill: Smješten malo sjeverozapadno od kule područja Free Pal Alliance, ovo je mjesto još jedno mjesto gdje se može pronaći Reindrix.

Reindrixove vještine

Reindrix posjeduje sljedeće vještine:

  • Element: Led
  • Vještina partnera: Cool Body (Može se voziti i održava vozača hladnim u vrućim okruženjima)
  • Prikladnost za rad: Druga razina sječe i druga razina hlađenja
  • Moguće ispadanje: ledene orgulje, divljač Reindrix, rog i koža
  • Glad: 7/10
  • Biografija: "Njegovi prozirni sivi rogovi sjaje hladnoćom apsolutne nule. Svatko tko ih dotakne golim rukama odmah se smrzne i razbije u komade."

Iako Reindrix možda nije najbolji Pal u svojim specijaliziranim područjima, ipak je koristan nosač i ima solidne radne sposobnosti. Nadmašuje većinu prosječnih prijatelja koje ćete susresti.

Hvatanje Reindrixa

Hvatanje Reindrixa može biti prilično izazovno, stoga se preporučuje korištenje pristojno napredne Pal Sphere kao što je Hyper Sphere ili Giga Sphere kako biste povećali svoje šanse za uspjeh. Giga sfera je dovoljna, pa je preporučljivo sačuvati svoje bolje sfere za jače prijatelje.

Da biste uhvatili Reindrixa, najbolje je smanjiti njegovo zdravlje pomoću napada i zatim ga uhvatiti Giga sferom. Korištenje obične Pal Sphere rezultirat će malim izgledima, obično oko dva posto, čak i uz slabo zdravlje. Stoga se preporuča oslabiti Reindrixa dok ne bude gotovo poražen, a zatim ga brzo uhvatiti Giga sferom. Većina Reindrixa na koje naiđete su između razine 20 i razine 30, što ih čini umjereno žilavima, ali ne pretjerano teškima za hvatanje.

Zaključak

Iako Reindrix možda nije jedan od najboljih nosača u Palworldu, ipak je važan dodatak vašem Paldecku. Usredotočite se na dobivanje prijatelja kao što su Fenglope i Pyrin za svog zemaljskog nosača i prijatelja poput Jetragona ili Frostalliona za vašeg letećeg nosača. Otključavanje Reindrixa ključni je zadatak koji treba izvršiti jer služi kao koristan prijatelj u vašoj bazi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti