Vijesti

February 15, 2024

Otključavanje kovanog kamuflaža za Holger 556: prevladavanje izazova i odabir pravih dodataka

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Otključavanje kamuflaža u Modern Warfare 3 ponekad može biti izazovno putovanje. Postupak otključavanja Forged Camo za Holger 556, na primjer, može biti zbunjujući zbog nejasnih objašnjenja.

Otključavanje kovanog kamuflaža za Holger 556: prevladavanje izazova i odabir pravih dodataka

Slagalica privitka

Jedan od razloga zašto je otključavanje Forged Camo za Holger 556 poput rješavanja zagonetke je taj što u igri postoji više dodataka koji odgovaraju opisu potrebe za 25 ubojstava s podcijevnim punjenjem bez bušenja. Međutim, čini se da nema ažuriranja napretka dok gomilate ubojstva s Holgerom 556. To može biti frustrirajuće jer zahtijeva testiranje svih dodataka u vašem arsenalu kako biste pronašli one koji rade.

Što je podcijevno punjenje bez bušenja?

U MW3, punjenje bez bušenja odnosi se na neeksplozivne dodatke. Međutim, ako pokušavate otključati Forged Camo za Holger 556, čini se da je zahtjev od 25 ubojstava s podcijevnim punjenjem bez bušenja neispravan. Da biste dovršili ovaj izazov, morat ćete koristiti posebne privitke.

Kako otključati kovani Camo za Holger 556

Da biste prevladali ovu prepreku i otključali Forged Camo za Holger 556, imate dvije mogućnosti. Možete koristiti bacač granata SPW 40MM HE ili nastavak ispod cijevi za sačmaricu Corvus Masterkey. Važno je napomenuti da nastavak za sačmaricu Corvus Masterkey možda nije najmoćnije oružje i da ćete se možda upucati jačim oružjem kada se pokušate približiti dovoljno da ga upotrijebite. Osim toga, Corvus ima ograničeno streljivo. Međutim, igranje Hardcore modova može biti korisno, jer će neprijatelji imati ograničenu municiju za svoje sačmarice i manje količine zdravlja, što vam daje bolje šanse za ubijanje ispod cijevi s Corvusom ili SPW 40MM HE bacačem granata.

Odabir pravog dodatka

Kad sam počeo napredovati kroz zadatak, u početku sam koristio bacač granata, ali sam kasnije prešao na sačmaricu Corvus Masterkey zbog problema sa streljivom u bacaču granata. U početku sam mislio da ću morati koristiti dodatke koji nisu eksplozivni, ali čini se da postoji greška koja sprječava igrače da napreduju osim ako ne koriste dva gore spomenuta dodatka. Neki igrači su izvijestili da im priključak za sačmaricu nije radio, pa ako naiđete na isti problem, preporučuje se da se držite bacača granata.

Otključavanje kamuflaža u Modern Warfare 3 može biti izazovno i ponekad frustrirajuće iskustvo. Međutim, slijedeći savjete i koristeći preporučene dodatke, možete prevladati prepreke i otključati Forged Camo za Holger 556. Sretno!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti