Vijesti

February 15, 2024

Otključavanje High Evolutionary's Power u Marvel Snap

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Neke od najpopularnijih i najmoćnijih zlikovaca u Marvelovom svemiru su Big Bad karte Marvel Snapa. Oni pružaju efekte koji mijenjaju igru ​​i potencijalno mogu preokrenuti mečeve. Većina njihovih sposobnosti temelji se na njihovim likovima iz stripova ili filmskim interpretacijama, uključujući High Evolutionary.

Otključavanje High Evolutionary's Power u Marvel Snap

High Evolutionary u Guardians of the Galaxy Vol. 3

High Evolutionary je glavni negativac Guardians of the Galaxy Vol. 3. U filmu, on je tvorac civilizacija i bića. On razvija inteligenciju, moć i još mnogo toga stvorenja.

Visoka evolucija u Marvel Snapu

U igri Marvel Snap, High Evolutionary je karta s četiri cijene i četiri snage s efektom koji glasi: "Na početku igre otključajte potencijal svojih karata bez sposobnosti." Ovaj efekt koji mijenja igru ​​otključava tajne sposobnosti svih vanilla karata, stvarajući više vlastitih arhetipova špila koji potencijalno mogu promijeniti meta.

Tajne sposobnosti svih vanilla karata

Prije nego što zaronimo u najbolje karte za korištenje s High Evolutionary, najnovijom od Big Bad karata u Marvel Snap-u, evo svih tajnih sposobnosti vanilla karata koje sam zlikovac otključava:

  • Osa (0-Cost, 1-Power): Pri otkrivanju: Aflikirajte nasumično odabranu neprijateljsku kartu ovdje s -1 moći.
  • Misty Knight (1-Cost, 2-Power): Kada završite red s nepotrošenom energijom, dajte drugoj prijateljskoj karti +1 moć.
  • Shocker (2-Cost, 3-Power): Prilikom otkrivanja: Dajte krajnju lijevu kartu u svoju ruku -1 Cost.
  • Cyclops (3-Cost, 4-Power): Kada završite potez s nepotrošenom energijom, pogadite dva nasumična neprijatelja ovdje s -1 moći.
  • The Thing (4-Cost, 6-Power): Prilikom otkrivanja: Aflikirajte 3 nasumične neprijateljske karte ovdje s -1 moći.
  • Odvratnost (5-Cost, 9-Power): Košta jednu manje za svaku neprijateljsku kartu u igri koja je pogođena negativnom moći.
  • Hulk (6-Cost, 12-Power): U tijeku: Kada završite potez s nepotrošenom energijom, +2 snage. (Ako je u ruci ili u igri).

Najbolji visokoevolucijski špilovi

Čista visoka evolucija

Obrana je napad. Snimak zaslona putem Untaped.gg

Standardni način igranja High Evolutionary je u špilu s većinom trenutnih vanilla karata. Ovaj špil ima dvije glavne mehanike, oko kojih se vrti cjelokupna strategija njegovih napadačkih i obrambenih motora—čuvanje energije za izbacivanje višestrukih karata visoke snage i nanošenje negativne moći protivnikovim kartama za otključavanje snažnih učinaka.

Cyclop, The Thing i Abomination imaju koristi od nanošenja negativne moći protivnikovim kartama. Škorpion i Spider-Woman mogu se dodati za još jednu moćnu opciju debuffa.

Što se tiče strategije "uštede nepotrošene energije" (lebdeće), sposobnosti Misty Knighta, Abominationa i Hulka sve koriste mehaniku, posebno s Hulkom kao vašim primarnim izvorom energije za vaše lokacije u kasnoj igri. Sunčeva pjega također može biti potencijalni izvor energije zahvaljujući svojoj sposobnosti da dobije snagu jednaku vašoj nepotrošenoj energiji u svakom koraku.

InSheNaut

Moć je sve. Snimak zaslona putem Untaped.gg

Još jedan špil u kojem se mogu koristiti kreacije High Evolutionaryja je špil InSheNaut. Ovdje je glavna strategija stvoriti što je više moguće moći uz pomoć She-Hulka i Inifinauta dok se iskorištava prednost kreacija High Evolutionary od početka do sredine igre.

Glavni napadački motor ovog špila je preskakanje šestog kruga koji može otvoriti put igri She-Hulk i Infinaut na sedmom krugu. Zato je Magiku važno pretvoriti lokaciju u Limbo što će produžiti igru ​​i dati vam više vremena da postavite potencijalnu masivnu kombinaciju u završnom potezu.

Ušteda energije koja vam je potrebna da bi She-Hulk postala jedinica s 10 snaga bez troškova na sedmom potezu koristit će kombinaciji karata kao što su Sunčeva pjega i Misty Knight, kao i Kiklopova sposobnost koja se može pretvoriti u napad za vašu stranu . Ova postavka će povećati Snagu na najmanje dvije lokacije, stoga uvijek pokušajte iskoristiti ovaj scenarij u svakoj igri što je više moguće.

Pokrijte špil s kartama koje mogu zaštititi vaše jedinice, kao što je Armor (za sprječavanje da vaše karte budu uništene u bilo kojem obliku) i Caiera (za zaštitu vaših karata s jednom i šest cijena). Cosmo se također može dodati jer može poremetiti On Reveal sposobnosti, čineći sposobnosti karata kao što su Shang-Chi i Killmonger neučinkovitima.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti