Vijesti

February 13, 2024

Otključajte tajne sramote u Lubanji i kostima

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Skull and Bones, dugo očekivana igra, službeno je pokrenuta 13. veljače, nudeći igračima priliku da nastave svoje putovanje ili počnu iznova. Jedna od ključnih mehanika u igri je Infamy, koja igra ključnu ulogu u napredovanju igrača. U ovom ćemo članku istražiti što je Infamy, kako funkcionira i različite rangove Infamyja u Skull and Bones.

Otključajte tajne sramote u Lubanji i kostima

Što je sramota u Lubanji i kostima?

Infamy u Skull and Bones ekvivalent je bodovima iskustva u drugim igrama. Predstavlja razinu vašeg igrača i mjera je vaše ozloglašenosti kao pirata. Vaš Infamy rang vidljiv je drugim igračima, što im omogućuje da procijene vašu razinu stručnosti.

Kako se budete penjali u Infamy redovima, dobit ćete pristup sve izazovnijim misijama i strašnim šefovima. Prodavači će vam biti spremniji prodavati, a širi raspon brodova, nadogradnji, opreme i predmeta postat će dostupan. Osim toga, dostizanje određenih razina sramote otključat će ekskluzivne posebne nacrte. Svaki put kad postignete novu razinu Infamy, također ćete dobiti misteriozne predmete poštom od anonimnog donatora.

The Infamy nalazi se u Lubanji i kostima

Skull and Bones trenutno ima 10 Infamy rangova, od kojih svaki predstavlja različitu razinu ozloglašenosti. Ovi redovi, navedeni od najmanje do najzloglasnijeg, su:

  • izopćenik
  • hulja
  • Rover
  • Gusar
  • Gusar
  • Razbojnik
  • Pljačkaš
  • Corsair
  • Koljač
  • Kingpin

Vrijedno je napomenuti da bi Ubisoft mogao uvesti dodatne rangove u budućnosti ako igra dobije popularnost.

Kako podići svoju ozloglašenost

Postoji nekoliko pristupa koje možete poduzeti kako biste povećali svoj Infamy Rank u Skull and Bones. Prvo, napredovanje kroz glavnu kampanju će prirodno pridonijeti vašem rangu sramote. Osim toga, možete sudjelovati u događajima i ugovorima koji se nalaze u različitim regijama. Ove sporedne misije pružaju prilike za stjecanje iskustva i izgradnju vaše sramote.

Međutim, ključno je biti oprezan i izbjegavati prihvaćanje ugovora ili događaja koji premašuju vaš trenutni zloglasni rang. Uključivanje u misije koje nadilaze vaše mogućnosti može dovesti do katastrofalnih posljedica. Postupno povećavanje vašeg iskustva preuzimanjem misija usklađenih s vašim ozloglašenim rangom najsigurniji je i najučinkovitiji način za podizanje vašeg ranga.

Za one koji su sudjelovali u otvorenoj beta verziji Skull and Bones, napredak je zaustavljen na razini Razbojnika zbog ograničenja Infamy. Međutim, s punim lansiranjem igre, igrači sada mogu nastaviti svoje putovanje i ponovno osvojiti mora.

Zaključno, Infamy je vitalni aspekt Skull and Bones, koji određuje razinu vašeg igrača i otključava razne nagrade i izazove. Strateškim napredovanjem kroz redove Infamyja i poduzimanjem odgovarajućih misija, igrači se mogu popeti do vrhunca gusarske ozloglašenosti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti