Vijesti

February 14, 2024

Otključajte Snow Vanguard: Ultimate Tank Ship u Skull and Bones

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U igrici Skull and Bones igrači imaju priliku zaraditi i otključati razne brodove. Jedan od vrlo traženih brodova je Snow Vanguard, poznat i kao brod cisterna. Ovaj brod nudi iznimnu izdržljivost i napadačke sposobnosti, što ga čini vrijednim sredstvom za igrače.

Otključajte Snow Vanguard: Ultimate Tank Ship u Skull and Bones

Snježna avangarda: Brod cisterna

Snježna avangarda ističe se među dostupnim brodovima u Skull and Bones. Može se pohvaliti najvećim zdravljem trupa i svim utorima za oružje, što ga čini nevjerojatnom silom na morima. Dodatno, posjeduje perk Tenacity, koji omogućuje brzi oporavak Brace Strengtha, ključnog aspekta štete pri tankiranju.

Prednosti Snow Vanguarda

Snow Vanguard posebno je koristan za uključivanje u završni sadržaj, kao što su napadi na tvrđave. Dok se drugi brodovi usredotočuju na nanošenje štete ili pružanje podrške, Snow Vanguard briljira u apsorbiranju golemih količina štete putem podupirača. Njegova otpornost i napadačke sposobnosti čine ga izvrsnim izborom za igrače koji žele osvajati izazovne susrete.

Stjecanje Snježne avangarde

Da bi dobili Snow Vanguard, igrači prvo moraju nabaviti njegove nacrte. Ovi nacrti se mogu kupiti od trgovca Shipwrecked Rogue u ispostavi Khmoy Estate u sjevernom dijelu Istočne Indije. Međutim, igrači moraju dosegnuti Corsair I rang Infamy kako bi ispunili uvjete za kupnju.

Izrada Snježne avangarde

Nakon što se dobiju nacrti, igrači mogu izraditi Snow Vanguard kod brodograditelja. Materijali potrebni za izradu uključuju daske smreke, ingote cinka, finu abaku, daske od željeznog drveta, čelične ingote, staklo, vijčane mehanizme i srebro. Većina tih materijala može se prikupiti u regiji Istočne Indije, dok se staklo i vijčani mehanizmi mogu opljačkati s nizozemskih brodova u tom području.

Zaključak

Snow Vanguard vrlo je poželjan brod u Skull and Bones, koji nudi iznimnu izdržljivost i napadačke sposobnosti. Iako nabava nacrta i izrada broda može zahtijevati vrijeme i resurse, Snow Vanguard se pokazao vrijednim sredstvom za rješavanje izazovnih sadržaja. Igrači koji traže moćnu cisternu trebali bi razmisliti o dodavanju Snow Vanguarda svom arsenalu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti