Vijesti

February 13, 2024

Otključajte Runu za suzbijanje boli: Pronađite srebrni čekić za vježbanje ruke u WoW Classicu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Čekić za obuku srebrne ruke važan je predmet misije za svećeničke igrače u drugoj fazi World of Warcraft Classic Season of Discovery. Ovaj predmet vam može dati trag koji vas na kraju vodi do jedne od najboljih runa u vašoj klasi.

Otključajte Runu za suzbijanje boli: Pronađite srebrni čekić za vježbanje ruke u WoW Classicu

Pronalaženje srebrnog čekića za vježbanje

Da biste pronašli srebrni čekić za vježbanje u World of Warcraft Classic Season of Discovery, morat ćete posjetiti nekoliko Scarlet Monastery Wings. Ovaj se predmet može opljačkati ubijanjem rulja unutar i izvan tamnica Grimiznog samostana. Iako je poznato da najviše pada od Scarlet Magiciansa, može pasti od bilo koje od rulja Scarlet trash u tom području. Međutim, čini se da ne odustaje od šefova.

Značaj srebrnog čekića za vježbanje

Srebrni ručni čekić za vježbanje je trag u potrazi za pronalaženjem Rune za suzbijanje boli za svećenike u World of Warcraft Classic Season of Discovery. Ova Runa zahtijeva od igrača da posjete četiri različita groblja kako bi prikupili Graveyard Echoes. Tekst Čekića za obuku srebrne ruke upućuje vas na grob na otoku Theramore. Uz lokaciju na otoku Theramore, također morate posjetiti gorje Arathi, Močvaru tuge i samostan grimiza – groblje. Nakon što dobijete sva četiri Grobljanska odjeka, vratite se u Grimizni samostan po svoju nagradu.

Preporuke

Ako se planirate upustiti u potragu za pronalaženjem Rune za suzbijanje boli, preporučljivo je pričekati dok se ne približite razini 40. Ovaj lanac potrage zahtijeva višestruke posjete tamnicama Grimiznog samostana i putovanja u zone visoke razine. Čekajući da se približite razini 40, bit ćete bolje opremljeni za rješavanje izazova koji su pred vama.

Zaključak

Srebrni čekić za vježbanje ključni je predmet za svećeničke igrače u World of Warcraft Classic Season of Discovery. Pronalaskom ove stavke otključat ćete trag koji vodi do Rune za suzbijanje boli. Ne zaboravite posjetiti Scarlet Monastery Wings i poraziti mafije kako biste povećali svoje šanse za dobivanje srebrnog čekića za vježbanje. Sretno u vašoj potrazi!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti