Vijesti

February 14, 2024

Otključajte moćni razbijač SG-225 u igri Helldivers 2 i slomite izvanzemaljske osvajače

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U Helldivers 2, SG-225 Breaker je najmoćnije oružje koje vam može pomoći u porazu napadačkih vanzemaljskih oblika života. Ovaj vodič će vam pokazati kako otključati ovo oružje i natjerati neprijatelje da požale što su napali našu Super Zemlju.

Otključajte moćni razbijač SG-225 u igri Helldivers 2 i slomite izvanzemaljske osvajače

Otključavanje razbijača SG-225

Da biste otključali SG-225 Breaker, trebate nabaviti Helldivers Mobilize! Warbond borbena propusnica. Ova borbena propusnica nudi tri varijante Razbijača: standardni, zapaljivi i Spray&Pray. Međutim, originalni Breaker smatra se najboljim.

Za nabavku SG-225 razbijača trebat će vam ukupno 95 Warbond medalja. Razbijač se može pronaći na četvrtoj stranici Helldivers Mobilise! katalog, ali prvo morate otključati ovaj odjeljak tako što ćete potrošiti 75 medalja. Nakon što je četvrta stranica otključana, možete kupiti Razbijača za dodatnih 20 medalja.

Snaga razbijača SG-225

SG-225 Breaker je lako oružje za probijanje oklopa koje se ističe i dometom i mobilnošću. Ima visoku brzinu paljbe i veliku širinu metaka, što ga čini učinkovitim i protiv niskorazrednih neprijateljskih hordi i protiv većih oklopljenih neprijatelja. Kako biste u potpunosti iskoristili Razbijača, preporuča se da uključite Stratageme u svoje punjenje.

Zaključak

Ako tražite najbolje oružje za grind u Helldivers 2, SG-225 Breaker je odgovor. Njegova snaga i svestranost čine ga vrijednim sredstvom u borbi protiv vanzemaljskih osvajača. Zato nemojte prestati brusiti dok Breaker ne bude u vašim rukama!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti