Vijesti

February 14, 2024

Otključajte moć Blood Surge Rune u WoW Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

World of Warcraft Classic Season of Discovery uveo je niz novih runa koje osnažuju likove u Azerothu boje vanilije. Jedna od takvih runa je Blood Surge Rune, posebno dizajnirana za ratnike kako bi optimizirala njihovu upotrebu trake bijesa.

Otključajte moć Blood Surge Rune u WoW Classic Season of Discovery

Što su rune u WoW Classic Season of Discovery?

U World of Warcraft Classic Season of Discovery, Rune su moćni alati koji otključavaju nove sposobnosti, čarolije ili pasivne sposobnosti. One mogu poboljšati vaš omiljeni stil igre ili vam čak omogućiti da istražite potpuno novu ulogu, slično Skill Books.

Snaga rune Blood Surge

Runa Blood Surge mijenja pravila igre za ratnike jer značajno poboljšava njihovu sposobnost održavanja mjerača bijesa. S ovom Runom, ratnici sada mogu kontrolirati svoje razine bijesa učinkovitije nego ikad prije.

Kako dobiti Blood Surge Rune

Da bi dobili Blood Surge Rune u World of Warcraft Classic Season of Discovery, ratnici se moraju upustiti u lanac misija Svatko može kuhati. Putovanje počinje dobivanjem nečitljivog recepta, koji pada od Elite Ogres u Stromgarde Keep, koji se nalazi u gorju Arathi.

Nakon što dobijete nečitljivi recept, idite na jugozapadni kraj gorja Arathi i razgovarajte sa Skonkom, NPC-om ogrom. Skonk će vam pružiti daljnju potragu koja zahtijeva da prikupite tri predmeta:

  1. Hibridni but – izbacili su ga divlji grifoni u podnožju Hillsbrada.
  2. Balmy Brew – pronađeno u podrumu tvrđave Angor u pustinji.
  3. Smuggler's Spice Blend – nalazi se na dnu potonulog plovila uz obalu gorja Arathi.
  4. Viskozni otrov – može se dobiti od pauka u močvari tuge.

Među ovim predmetima, Balmy Brew je najteži za pronaći. Međutim, može se nalaziti ispod palube kao jedini interaktivni objekt.

Nakon što prikupite sva četiri predmeta, vratite se u Skonk. Pripremite se za bitku jer će se Skonk pokušati boriti protiv vas. Porazite ga i bit ćete nagrađeni željenom Blood Surge Rune.

Oslobađanje moći rune Blood Surge

Runa Blood Surge posebno je dizajnirana za ratnike i uvelike poboljšava njihovu primarnu mehaniku, bijes. Kada se aktiviraju, Heroic Strike, Bloodthirst i Whirlwind imaju 30 posto šanse pokrenuti Slam napad bez bijesa.

Kao ratniku, upravljanje i generiranje bijesa je ključno. Runa Blood Surge vam omogućuje da oslobodite besplatne napade bez iscrpljivanja vašeg bijesa, što vam omogućuje da češće izvršavate svoju rotaciju i postanete učinkovitiji djelitelj DPS-a.

Ne propustite priliku nabaviti Blood Surge Rune u World of Warcraft Classic Season of Discovery. Povećajte potencijal svog ratnika i dominirajte bojnim poljem!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti