Vijesti

February 13, 2024

Otključajte ljubimca snježnog leoparda u Lubanji i kostima: željeni pratilac za vaše avanture

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Ako ste obožavatelj Lubanje i kostiju, razveselit će vas činjenica da uz sebe možete imati pouzdanog kućnog ljubimca dok istražujete Indijski ocean. Dok većina igara nudi papigu na ramenu, Ubisoft podiže prilagodbu na višu razinu pružajući nekoliko jedinstvenih opcija za kućne ljubimce.

Otključajte ljubimca snježnog leoparda u Lubanji i kostima: željeni pratilac za vaše avanture

Kućni ljubimac snježni leopard

Jedan od najtraženijih kućnih ljubimaca u Lubanji i kostima je snježni leopard. Ovog ljupkog i umiljatog suputnika nije lako nabaviti, ali se svakako isplati potruditi.

Kako otključati snježnog leoparda

Jedini poznati način za otključavanje Snježnog leoparda u Skull and Bones je da ga zaradite kao Twitch Drop tijekom otvorene beta faze igre. Da biste to učinili, morate imati povezane Twitch račun i Ubisoft Connect račune. Zatim morate gledati jedan sat partnerskog streamera koji igra Skull and Bones, kao što je BehavingBeardly. Nakon što to dovršite, možete ići na svoj inventar Twitch Drops i preuzeti Snow Leopard.

Opremanje Snow Leoparda

Nakon što ste uspješno nabavili Snow Leopard, možete ga opremiti za svoj brod u Skull and Bones. Jednostavno pokrenite igru, otvorite opciju za isplovljavanje i kliknite na 'Upravljanje brodom'. Odatle idite na "Ship Cosmetics" i odaberite "Pet". Trebali biste vidjeti Snježnog leoparda na popisu dostupnih kućnih ljubimaca i sada ga možete opremiti da vas prati u vašim avanturama.

Dostupnost

Ako niste ispunili zahtjeve za otključavanje Snow Leoparda tijekom otvorenog beta testiranja, nažalost, trenutno nije dostupan. Međutim, još uvijek postoji nada da bi ga Ubisoft mogao vratiti kao nagradu u budućnosti. Također je moguće da ga izdaju ili kao besplatni DLC ili kao plaćeni kozmetički proizvod. Pripazite na sva ažuriranja od Ubisofta.

Zaključak

Kućni ljubimac Snježni leopard vrlo je poželjan pratilac u Lubanji i kostima. Iako može biti izazovno nabaviti ga, radost imati ovo ljupko stvorenje uz sebe dok plovite Indijskim oceanom itekako je vrijedno truda. Ako ste obožavatelj igre, budite u tijeku s bilo kakvim prilikama za otključavanje Snow Leoparda i poboljšanje vašeg iskustva igranja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti