Vijesti

February 14, 2024

Otključajte istragu Ashen Corsair i preuzmite bogatstvo broda

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Da biste otključali istragu Ashen Corsaira u Lubanji i kostima, prvo morate dosegnuti Infamy rang Buccaneer. Nakon što postignete ovaj rang, istrage i glasine postaju dostupne za praćenje i rješavanje. Zaputite se do skladišta u Saint-Anneu i potražite novine na pultu. Podignite ga da započnete istragu Ashen Corsaira.

Otključajte istragu Ashen Corsair i preuzmite bogatstvo broda

Istraga Ashen Corsair niz je tragova koje morate slijediti kako biste dovršili zadatak. Svaki trag je dokumentiran u kartici Istraživanja u izborniku Znanje. Nakon što primite novi trag, uvijek provjerite karticu Istraživanja kako biste otkrili sljedeći korak.

  1. Opljačkajte naselje Guerande: Vaš prvi korak je da opljačkate naselje Guerande koje se nalazi južno od Saint-Anne. Dovršetak prvog vala pljačke pružit će vam novi trag istrage.
  2. Pronađite poruku u boci: Prema bilješkama, sljedeći biste trebali pronaći poruku u boci u regiji West Basin. Idite do ispostave Ile Michel u regiji West Basin i potražite bocu. Može se mrijestiti između manjih otoka južno od predstraže ili točno ispred predstraže. Potražite zlatni sjaj u moru.
  3. Ulovite Ashen Corsaira: Poruka u boci otkriva da gusari planiraju pobunu na Ashen Corsair u blizini ispostave Tri brata. Doplovite blizu predstraže i Ashen Corsair će se izroditi blizu otoka. Napadnite Ashen Corsair i ukrcajte se na njega nakon što izgubi zdravlje. Skupite što više srebra možete i pročitajte posljednju bilješku na kartici istrage kako biste dovršili zadatak.

Imajte na umu da je istraživanje Ashen Corsair dio Skull and Bones Premium izdanja i možda neće biti odmah dostupno. Otključajte istragu tako što ćete dosegnuti ozloglašeni rang Buccaneera i slijedite tragove kako biste preuzeli bogatstvo broda.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti