Vijesti

February 12, 2024

Otključajte blokove bunara i nadogradite svoju bazu u Enshroudedu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Enshrouded nudi više od same borbe i preživljavanja. Također možete poboljšati svoju bazu i učiniti je što udobnijom nadogradnjom blokova, uključujući nadogradnju s Rough Wood na Well Blocks.

Otključajte blokove bunara i nadogradite svoju bazu u Enshroudedu

Otključavanje blokova bunara

Kako biste poboljšali glavnu zgradu svoje baze, trebate otključati više blokova tkanine. Well Blocks je jedan od materijala koji možete otključati. Kako biste otključali Well Blocks, morate dovršiti zadatak koji vam je dao Carpenter. Potraga je prikladno nazvana 'Blokovi bunara' i zahtijeva od vas da izvučete blokove iz dubina bunara.

Dovršavanje potrage

Za dovršetak potrage idite do izvora eliksira koji je najbliži Shell Burrowu. Kursor na karti će vas voditi do lokacije bunarskih blokova. Klizite prema dolje i krenite prema sjeveru kako biste stigli do otoka na kojem se nalaze blokovi. Ne morate pobijediti Fell Monstrusity da biste pronašli Well Blocks. Kada dođete do otoka, idite do špilje s lijeve strane i pronaći ćete blokove u škrinji.

Izrada blokova bunara

Nakon dovršetka potrage, otključat ćete recept za Well Blocks. Za izradu jednog bunarskog bloka trebat će vam 10 pješčenjaka i pet tekućine za pokrov. Te je sastojke relativno lako prikupiti, stoga ih svakako napravite. Blokovi bunara jedna su od posljednjih vrsta blokova koje možete otključati, zajedno s blokovima kostiju i blokovima istrošenog kamena.

Zaključak

Otključavanje recepta Well Blocks u Enshrouded omogućuje vam da poboljšate svoju bazu i učinite je udobnijom. Dovršavanjem potrage i prikupljanjem potrebnih sastojaka možete izraditi blokove bunara i nadograditi svoju bazu kako biste stvorili udoban životni prostor. Dakle, krenite u potragu, prikupite materijale i poboljšajte svoje Enshrouded iskustvo!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti