Vijesti

February 14, 2024

Ostanite informirani: Status poslužitelja posljednje epohe i ažuriranja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Last Epoch, popularna online igra, trebala bi napustiti rani pristup i imati potpuno lansiranje 21. veljače. Dok se igra priprema za svoje puno izdanje, bit će planirano održavanje i potencijalni prekid rada poslužitelja. Ako želite biti u tijeku sa statusom poslužitelja i prijaviti probleme, evo što trebate znati.

Ostanite informirani: Status poslužitelja posljednje epohe i ažuriranja

Planirani prekid rada poslužitelja

Uoči potpunog lansiranja 21. veljače, Last Epoch će doživjeti planirani prekid rada poslužitelja 14. veljače od 8 do 10 ujutro CT. Za to vrijeme igra neće biti dostupna. Međutim, kada istekne planirano razdoblje, vratit će se verzija igre s ranim pristupom.

Ažuriranja statusa poslužitelja

Da biste provjerili status poslužitelja Last Epoch, najbolji način je korištenje platformi društvenih medija. Možete pratiti službeni X račun (bivši Twitter) ili se pridružiti službenom Discord kanalu kako biste primali najnovija ažuriranja. Programeri će putem ovih platformi objaviti sva planirana vremena održavanja. Ako postoje bilo kakvi problemi koji uzrokuju prekid rada poslužitelja, te će platforme biti prvo mjesto na kojem će se raspravljati o problemima. To znači da možete brzo saznati status poslužitelja.

Prijava problema s poslužiteljem

Ako naiđete na bilo kakve probleme s poslužiteljem Last Epoch, gore spomenute platforme društvenih medija također su najbolji način da prijavite probleme i potražite podršku. Ako imate problema, ali zajednica ne prijavljuje probleme, vjerojatno je da je problem na vašoj strani. Svakako provjerite vlastitu vezu i postavke prije prijave.

Ostanite informirani o statusu poslužitelja Last Epoch i uživajte u glatkom iskustvu igranja!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti