Vijesti

February 15, 2024

Optimiziranje vaše zabave u Granblue Fantasyju: Ponovno povezivanje - odabir najboljih likova za uspjeh

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U igrici Granblue Fantasy: Relink optimizacija vaše zabave ključna je za uspjeh. S više od desetak znakova koji se mogu otključati, pronalaženje pravog pristajanja zahtijeva pažljivo razmatranje. Prije nego odlučite koga ćete podići na viši nivo, važno je procijeniti korisnost svakog lika.

Optimiziranje vaše zabave u Granblue Fantasyju: Ponovno povezivanje - odabir najboljih likova za uspjeh

Odabir stranke

Prilikom odabira stranke u Granblue Fantasy: Relink potrebno je uzeti u obzir nekoliko čimbenika. Svoju odluku možete temeljiti na dizajnu likova ili preferencijama iz drugih igara u franšizi. Bez obzira na vaš cilj, fokus bi uvijek trebao biti na tome kako likovi rade zajedno u vašoj četveročlanoj postavi.

Najbolji likovi

Iako svaki lik u Granblue Fantasy: Relink može biti održiv ako je pravilno izgrađen ili ako uživate u njihovom igranju, neki se likovi ističu svojom snagom i svestranošću. Ovo su najbolji likovi u igri:

1. Charlotta

Charlotta je neovisan lik koji se ističe u nanošenju velike štete dok održava čvrstu obranu. Njezina vještina Invincible čini je neranjivom značajno vrijeme, što joj omogućuje da izdrži napade šefa. S Sword of Lumiel nanosi impresivnu štetu bez pomicanja i može smanjiti obranu neprijatelja koristeći Shining Onslaught. Königsschild smanjuje štetu koju nanosi neprijateljima, povećavajući svoj opstanak u bitkama.

2. Cagliostro

Cagliostro se smatra najboljim navijačima u igri. Njezina vještina Phantasmagoria pruža poboljšanje za cijeli tim za napad, obranu i kritičnu brzinu, bez obzira na položaje članova grupe. Osim toga, može smanjiti napad neprijatelja, ukloniti njihove pozitivne efekte te liječiti i oživjeti saveznike. Njezine jedinstvene sposobnosti čine je poboljšanom verzijom Gran i Djeete.

3. Percival

Percival je mrzovoljni DPS lik koji se ističe u pružanju podrške stranci. Njegova vještina debuffa, X-Seele, nanosi Petrify neprijateljima i smanjuje njihovu obranu, čineći ih ranjivijima na štetu. Njegova vještina buffa, Flammenmarsch, poboljšava napad i obranu cijele grupe, povećavajući ukupnu štetu i obranu. Uz pravu građu i vješto izvođenje kombinacije, Percival može nanijeti ogromnu štetu, što ga čini vrijednim za završni sadržaj.

4. Gran i Djeeta

Gran i Djeeta nude nevjerojatnu svestranost. Mogu se oblikovati u izvrsne iscjelitelje i pomoćne likove ili moćne DPS-ove s oštećenjem od elementa vjetra. Njihov širok raspon vještina omogućuje im da ispune više uloga u zabavi.

5. Vane

Vane je poznat kao tanky DPS lik i jedan je od najboljih u toj ulozi. Njegova sposobnost poboljšanja, Rampart, stvara privremeni balon nepobjedivosti koji štiti sve saveznike unutar njega od neprijateljske štete i učinaka. Ova jedinstvena sposobnost omogućuje timu da zaobiđe mehanike u teškim fazama šefa.

6. Lancelot

Lancelot je lik koji se ističe u izbjegavanju neprijateljskih napada i kontroli tijeka bitke. Njegove vještine kao što su Blade Impulse i Southern Cross lako se kombiniraju, omogućujući brze i snažne napade. Njegov self-buff, Blauer Dolch, povećava njegovu štetu.

7. Io

Io je rani lik sa svestranim vještinama koje se mogu koristiti i za napad i za podršku. Korištenjem čarolija s malim hlađenjem kao što su Freeze ili Fire, Io može nanijeti štetu i širiti debuffove dok stvara snažne valove svjetlosti.

Zaključak

U Granblue Fantasy: Relink, optimizacija vaše zabave ključna je za uspjeh. Razmotrite snage i sposobnosti svakog lika i kako oni rade zajedno u vašoj postavi. Eksperimentirajte s različitim kombinacijama i pronađite ono što najbolje odgovara vašem stilu igre. Upamtite, iako se ovi likovi ističu po svojim snagama, važno je igrati u skladu sa svojim snagama i preferencijama.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti