Vijesti

February 14, 2024

Optimiziranje odabira oklopa u Helldivers 2: Najbolji izbori za mobilnost, brzinu i ravnotežu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U igri Helldivers 2 postoje tri vrste oklopa: lagani, srednji i teški. Svaki tip ima svoje vlastite pasivne statistike koje pružaju borbene buffove na terenu. Dok se neke pasivne statistike ponavljaju tijekom igre, dostupne su različite kombinacije, poput lakih ili teških oklopa za tijelo s 50 posto smanjenja štete od eksploziva.

Optimiziranje odabira oklopa u Helldivers 2: Najbolji izbori za mobilnost, brzinu i ravnotežu

Kada birate oklop, važno je uzeti u obzir vaš stil igre, oružje i strategije. Osim toga, igrate li solo ili s timom također će utjecati na vaš izbor prsluka.

Najbolja vrsta oklopa za kupnju je lagani oklop. Ne samo da pruža pasivne statistike slične srednjim ili teškim tipovima, već također daje prioritet mobilnosti. To omogućuje jednostavno klizanje, ronjenje i izbjegavanje metaka bez da vas neprijatelji svladaju. Dodatna mobilnost također omogućuje korištenje čvršćih oružja i stacionarnih potpornih oružja.

Evo naše ljestvice najboljih oklopa u Helldivers 2:

  1. SC-34 infiltrator (svjetlo)
  2. DP-53 Spasitelj slobode ili DP-40 Heroj Federacije (srednji)
  3. CE-35 Trench Engineer (srednji)
  4. SC-30 Trailblazer Scout (svjetlo)
  5. CM-09 Bonesnapper (srednji)
  6. SA-12 servo potpomognuti (srednji)
  7. B-24 Enforcer (srednji)

Imajte na umu da se ovaj popis može promijeniti kako novi panciri budu dostupni.

Pri odabiru oklopa važno je dati prednost brzini i ravnoteži. Ako igrate solo, preporučljivo je odabrati lagani oklop. Međutim, ako igrate s timom, preporučljivo je imati uravnoteženiji oklop za tijelo, a vaša pasivna statistika ovisi o vašem stilu igre i izboru Stratagema.

Najbolji odabir je laki oklop SC-34 Infiltrator. Trenutno je najbrži u Helldivers 2 i dolazi s uravnoteženom statistikom. Iako nema dodatnu zaštitu unutar svojih pasiva, njegova snaga leži u njegovoj ukupnoj brzini, prikrivenosti i sposobnostima premještanja. Infiltrator je izvrstan izbor za solo i timske igrače.

DP-53 Savior of the Free i DP-40 Hero of the Federation također su odličan izbor. Pružaju uravnoteženu statistiku, dajući vam brzinu i dodatnu zaštitu od nadolazeće štete. Savior of the Free smanjuje rizik od umiranja od krvarenja i kritičnih oštećenja, što ga čini posebno korisnim tijekom Terminid rojeva.

CE-35 Trench Engineer je dobro izbalansiran srednji oklop. Nudi 30 posto smanjenje trzaja oružja kada je sagnut i ležeći, što ga čini idealnim za nevidljivu borbu ili borbu na velikim udaljenostima. Također pruža dodatne dvije granate, omogućujući učinkovitu eliminaciju neprijatelja.

SC-30 Trailblazer Scout još je jedan lagani oklop koji se ističe brzinom i regeneracijom izdržljivosti. Najprikladniji je za vrlo budne igrače koji vole stalno kretanje. Međutim, njegov mali oklop znači da se šteta može podnijeti brže nego s drugim pancirima.

CM-09 Bonesnapper djeluje kao bolničar grupe. Pruža dodatne stimulacije i dodatno zdravlje, stvarajući spremniju građu bez žrtvovanja brzine. Ovaj se oklop preporučuje za solo igrače i one koji žele ispuniti ulogu podrške.

SA-12 Servo Assisted nudi uravnoteženu statistiku, s dodatnom zaštitom udova i povećanim rasponom bacanja. Odličan je izbor za misije sabotaže i smanjuje rizik od prijeloma udova od oštećenja eksplozivom.

B-24 Enforcer, iako Superstore oklop, vrijedan je spomena. Uključuje razumne pasive koje smanjuju trzaj i povećavaju otpornost na štetu. Koristan je u bitkama na velike udaljenosti, ali njegova niska regeneracija izdržljivosti dovodi igrača u opasnost ako bude zarobljen unutar neprijateljskog teritorija.

Zaključno, kada birate oklop u Helldivers 2, dajte prednost pokretljivosti, brzini i ravnoteži. Uzmite u obzir svoj stil igre, oružje i igrate li solo ili s timom. SC-34 Infiltrator, DP-53 Savior of the Free i DP-40 Hero of the Federation među najboljim su izborima. Međutim, najbolji oklop za vas u konačnici ovisi o vašim individualnim preferencijama i strategijama.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti