Vijesti

February 15, 2024

Optimizirajte svoju razinu plamena za širenje i istraživanje u Enshrouded

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Kada je u pitanju proširenje vaše baze u Enshrouded i istraživanje ostatka mape, sve se svodi na razinu plamena vašeg lika. U ovom ćemo vodiču objasniti kako funkcioniraju razine plamena u Enshrouded i dati savjete o tome kako povećati razinu plamena.

Optimizirajte svoju razinu plamena za širenje i istraživanje u Enshrouded

Razumijevanje razina plamena

Razine plamena u Enshrouded određuju vaš napredak i pristup različitim područjima igre. Kako biste provjerili svoju razinu plamena, idite do oltara plamena u svojoj bazi i komunicirajte s njim. Ovdje ćete pronaći popis zahtjeva za resursima koje morate ispuniti kako biste podigli razinu svog plamenog oltara.

Povećanje razine plamena

Da biste povećali svoju razinu plamena, morate prikupiti potrebne resurse i imati ih sve odjednom. Ti se resursi mogu pronaći diljem svijeta, a neki mogu zahtijevati poraz određenih šefova ili posjet određenim lokacijama. Nakon što prikupite sve potrebne resurse, posjetite Oltar plamena i odaberite opciju "Pojačaj plamen".

Dosezanje najviše razine plamena

Kada dosegnete najvišu razinu plamena u Enshrouded, opcija za jačanje plamena više neće biti dostupna. Ovo znači da ste dosegli maksimalnu razinu za svoj plameni oltar. Međutim, ako naiđete na područja sa Deadly Shroud koja vas sprječavaju da uđete, to znači da morate nadograditi svoj plameni oltar na sljedeću razinu. Možete nastaviti koristiti opciju nadogradnje oltara da proširite osnovna ograničenja koja okružuju vaš plameni oltar.

Zaključak

Povećanje razine plamena ključno je za proširenje vaše baze i istraživanje novih lokacija u Enshrouded-u. Pobrinite se da prikupite potrebne resurse i ojačate svoj plameni oltar kako biste dalje napredovali u igri. Imajte na umu da razvojni programeri mogu uvesti nova ažuriranja i promjene, stoga pratite sve izmjene sustava razine Flame.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti