Vijesti

February 16, 2024

Optimizirajte svoje CS2 igranje pomoću postavki s1mplea

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Ako želite briljirati u CS2, od ključne je važnosti imati ispravne postavke križića i modela prikaza. A od koga bi bolje crpio inspiraciju nego od samog sebe?

Optimizirajte svoje CS2 igranje pomoću postavki s1mplea

Zašto uzeti u obzir postavke s1mplea?

Iako ne morate u potpunosti kopirati postavke s1mplea, može biti korisno vidjeti što koristi jedno od najvećih imena u esportu. Ako su ove postavke pridonijele uspjehu s1mplea, mogle bi poboljšati i vaš gameplay.

s1mpleova Counter-Strike karijera

s1mple je postigao izvanredan uspjeh u CS:GO, osvojivši brojne turnire uključujući PGL Stockholm Major, IEM Katowice i IEM Cologne. Ove pobjede učvrstile su njegovu poziciju najboljeg igrača u povijesti i neospornog GOAT-a CS:GO-a.

s1mple's Crosshair postavke

Da biste aktivirali postavke križića s1mplea, jednostavno kopirajte i zalijepite navedeni kod u svoju konzolu. Ove postavke uključuju stil križića, debljinu, duljinu, razmak, obris i boju.

s1mpleove postavke miša

Postavke miša s1mple sastoje se od DPI-ja, osjetljivosti, eDPI-ja, Hz, osjetljivosti zumiranja i osjetljivosti sustava Windows. Ove postavke mogu uvelike utjecati na vaš cilj i preciznost.

Video postavke s1mplea

Optimiziranje postavki videozapisa ključno je za glatko iskustvo igranja. Preporučene postavke s1mplea uključuju razlučivost, omjer slike, način skaliranja, način boje, svjetlinu, način prikaza i razne druge opcije.

s1mpleove postavke modela prikaza

Postavke modela prikaza određuju kako će se vaše oružje pojaviti na zaslonu. s1mple predlaže specifične vrijednosti za model prikaza_fov, model prikaza_pomaknuti_x, model prikaza_pomaknuti_y, model prikaza_pomaknuti_z, i model prikaza_unaprijed postavljena pos.

s1mpleove mogućnosti pokretanja

Ove mogućnosti pokretanja mogu poboljšati izvedbu i funkcionalnost vaše igre. Razmislite o dodavanju -freq, -novid, -console i +fps_max 0 za vaše mogućnosti pokretanja.

Pokušajte prije obveze

Prije potpunog usvajanja postavki s1mplea, preporučljivo je isprobati ih u smrtnim borbama ili kartama za vježbanje. To će vam pomoći da utvrdite odgovaraju li te postavke vašem stilu igre i osjećate li se ugodno s njima.

Prilagodite svom stilu igre

Iako postavke s1mplea mogu biti odlična polazna točka, važno ih je prilagoditi vašem osobnom stilu igre. Prilagodite svoj model prikaza, nišan i značajke videozapisa kako biste maksimalno povećali svoju izvedbu.

Zaključak

Uključivanjem postavki s1mplea u svoje CS2 igranje, potencijalno možete poboljšati svoje vještine i popeti se na ljestvici. Eksperimentirajte s ovim postavkama, pronađite što vam najbolje odgovara i težite veličini!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti