Vijesti

November 7, 2023

Optimizirajte svoj špil uz snažne Digimon promocije

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U svijetu Digimon TCG postoje razne vrste karata, uključujući početne špilove, setove za pojačanje i promocije. Promocije su posebne kartice koje se često dijele kao bonusi na događajima ili uz kupnju proizvoda. Ove karte, označene oznakom proizvoda "P-XXX", obično su folirane karte koje mogu poboljšati određene arhetipove ili imaju široku upotrebu u više špilova.

Optimizirajte svoj špil uz snažne Digimon promocije

Najrasprostranjenije spajalice

Iako pojedinačno možda neće imati najveći utjecaj, postoje dvije promocije koje se široko koriste u mnogim špilovima.

  • Poboljšava pamćenje boja: Ove karte omogućuju igračima traženje 4 karte po niskoj cijeni. Oni nisu krotitelji, pa ne doprinose uvjetima pobjede DeathXmona ili Quartzmona. Uz to, njihov učinak odgode omogućuje da se pošalju u smeće kako bi igrač dobio 2 memorije. Kako bi se suprotstavili njihovim učincima, igrači mogu koristiti memorijske floodgate-e kao što su BT6-021 ModokiBetamon ili BT3-061 Chuumon. Ove su karte prvotno predstavljene u ograničenim količinama, ali su od tada ponovno tiskane u početnim špilovima Gallantmon & UlforceVeedramon i RB01.
  • Kartice za trening: Ove karte, koje su debitirale kao Box Toppers u BT14, omogućuju igračima traženje 2 karte po cijeni od 2. Za razliku od Memory Boosts, Training kartice također mogu pokupiti Option kartice i Tamere osim Digimona. Kada koriste efekt odgode karata za obuku, igrači se moraju Digivolvirati u kartu odgovarajuće boje sa smanjenom cijenom od 2. Zbog svoje svestranosti i nedostatka brane, te su karte postale setovi za igru ​​u većini špilova na Istoku.

Najjače Digimon promocije

Najjače Digimon promocije, sastavljene za englesku verziju BT14, uključuju kartice do P-130, najnovije najavljene promocije prihvatljive u najnovijim Ultimate Cup odlukama.

Zaključno, Digimon promocije vrijedni su dodaci kolekciji svakog igrača. Kartice Boost Memory Boosts i Training često su korištene spajalice koje nude strateške prednosti u igri. Bilo da želite poboljšati određene arhetipove ili poboljšati ukupnu izvedbu svog špila, ove promocije vrijedi razmotriti. Ostanite u tijeku s najnovijim najavama kako biste otkrili nove i moćne Digimon promocije koje mogu podići vaše igranje na višu razinu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti