Vijesti

February 15, 2024

Optimizirajte svoj lov na blago u Lubanji i kostima: dovršite misiju Život poslije smrti i zaradite vrijedne nagrade

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Lov na blago ključni je element u igri s piratskom temom Skull and Bones. Misija Život poslije smrti ističe se kao jedinstvena misija koja uključuje isporuku vrijednog blaga miroljubivim ljudima mora. U ovom vodiču provest ćemo vas kroz proces preuzimanja i dovršavanja misije Život poslije smrti.

Optimizirajte svoj lov na blago u Lubanji i kostima: dovršite misiju Život poslije smrti i zaradite vrijedne nagrade

Preuzimanje misije Život poslije smrti

Da biste započeli misiju Život poslije smrti, morate se uputiti na Verona Falls. Ako tamo još niste bili, vidjet ćete upitnik u krugu s oznakom "nepoznato". Otplovite do Verona Fallsa i iskrcajte se kako biste pronašli NPC koji će vam dati zadatak. Preporuča se imati brod četvrte razine za uspješno dovršenje misije.

Dovršavanje misije Život poslije smrti

Nakon što prihvatite misiju, dobit ćete kartu blaga od Trgovca Sea People. Karta će pružiti savjet o lokaciji zakopanog blaga, što je jedinstveno za svakog igrača. Umjesto da idete gore u ruševine, vratite se do ulaza u predstražu i skrenite lijevo. Pratite stazu dok ne dođete do kraja, gdje ćete pronaći ostatke. Područje će biti označeno crvenom bojom, što olakšava uočavanje.

Nakon što preuzmete ostatke, vratite se do Trgovca morskim ljudima da pokupite rižu. Vaše sljedeće odredište je ispostava Lanitra, smještena na sjeveru. Razgovarajte s voditeljem lova na Sea People kako biste dobili Toaku Gasy.

Kako biste uštedjeli vrijeme, preporuča se otkriti Lanitru prije aktivacije potrage, što vam omogućuje brzo putovanje tamo. Iz Lanitre brzo putujte do Fort Louisa, predstraže južno od Morskih ljudi. Dostavite ostatke Narodu mora u Fort Louisu.

Na kraju, krenite prema jugu do grada Tenina na obali Tenina. Stupite u interakciju s lokacijom kako biste dovršili zadatak i primili svoje nagrade.

Slijedeći ove korake, uspješno ćete dovršiti misiju Život poslije smrti u Skull and Bones i zaraditi vrijedne nagrade. Sretan lov na blago!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti