Vijesti

February 13, 2024

Nova podešavanja oružja i popravci igranja u ažuriranju Call of Duty: Modern Warfare 3

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Objavljeno je manje ažuriranje za Call of Duty: Modern Warfare 3, koje donosi neke izmjene oružja i ispravke grešaka za više igrača. Ovo se ažuriranje smatra manjim u usporedbi s nadolazećim novim sadržajem.

Nova podešavanja oružja i popravci igranja u ažuriranju Call of Duty: Modern Warfare 3

Što ima novog

Evo ključnih promjena u današnjem ažuriranju MW3 i Warzone:

  • Promjene i balansiranje oružja
    • TAQ Evolvere LMG je modificiran kako bi se bolje razlikovao između tipova streljiva 7.62 i 5.56. 7.62 nudi sporo, precizno pucanje iz velike daljine, dok 5.56 favorizira agresivnost i stilove trčanja i pucanja.
    • Striker 9 SMG značajno je prilagođen kako bi se poboljšala kontrola tijekom pucanja. Dodatno, igrači sada mogu nišaniti dok klize.
    • Komplet JAK Tyrant 762 za snajpersku pušku Longbow poboljšan je, smanjujući vrijeme nišana nišana, povećavajući brzinu kretanja nišana nišana i pružajući 30-postotno smanjenje paljbe iz boka.
  • Promjene u rangiranoj igri
    • Snajperske puške su ograničene i uklonjene iz baze oružja u rangiranoj igri.
  • Popravci načina zombija
    • U način rada Zombies napravljeni su različiti popravci, uključujući rješavanje problema s PhD Flopperom.

Zaključak

Iako ovo ažuriranje može biti manje u smislu sadržaja, ono donosi važne promjene u balansu oružja i mehanici igranja. Igrači sada mogu uživati ​​u poboljšanoj kontroli i novim strategijama s modificiranim oružjem. Osim toga, uklanjanje snajperskih pušaka iz rangirane igre stvorit će drugačiju dinamiku za natjecateljske mečeve. Obavezno ažurirajte svoju igru ​​kako biste doživjeli ove promjene. Za više detalja pogledajte potpune bilješke o zakrpama na web stranici Call of Duty.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti