Vijesti

February 15, 2024

Napredak i izazovi u Galaktičkom ratu: pridružite se borbi u igri Helldivers 2

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U Helldivers 2, sudbina Super Zemlje leži u vašim rukama i vašim kolegama Helldiversima. Galaktički rat ključna je bitka koja određuje budućnost galaksije. Odlazak u mirovinu nije opcija jer bi mogao dovesti ostatak galaksije u opasnost.

Napredak i izazovi u Galaktičkom ratu: pridružite se borbi u igri Helldivers 2

Napredak u Galaktičkom ratu

Od izlaska 8. veljače, Helldivers 2 je napredovao u Galaktičkom ratu protiv dviju frakcija. Sektor Orion, koji se sastoji od Heetha i Angel's Venturea, je oslobođen, što je dovelo do otvaranja sektora Umlaut. Oslobađanje planeta otključava nove sektore, omogućujući daljnji napredak u ratu.

Sektori i frakcije

Od 15. veljače postoje tri otvorena sektora i četiri zaključana Terminid sektora. Oslobađanjem drugih planeta pod kontrolom Terminida, dobit će se pristup zaključanim sektorima. Sektori pod kontrolom Terminida uključuju Umlaut, Mirin, Draco, L'estrade i Sten, dok su sektori pod kontrolom Automatona Xzar i Severin.

Praćenje napretka

U Helldivers 2, vaša služba kao Helldiver kontinuirano se bilježi i ocrtava u postotku oslobođenja na svakom planetu. Postotak oslobađanja ovisi o uspješnom završetku misija od strane vas i drugih Helldivera. Postoje dvije trake napretka koje treba pratiti:

  1. Kontrola sektora: Ova traka predstavlja akumulirani napredak u oslobađanju svakog planeta unutar određenog sektora koji kontrolira bilo koja frakcija.
  2. Oslobodilačka kampanja: Ova traka predstavlja napredak oslobođenja određenog planeta unutar sektora.

Napredak galaktičkog rata

Postotak Galaktičkog rata akumulirani su podaci svih igrača i uzima u obzir dovršetak primarnih i sekundarnih ciljeva, čišćenje predstraža i neuspjehe misija. Svaki faktor pridonosi povećanju ili smanjenju oslobađanja planeta. Napredak počinje od nula posto i popunjava se kako se misije završavaju, što na kraju dovodi do oslobađanja planeta.

Nova područja i izazovi

Nakon što je planet oslobođen, otvara se novi, nudeći nova područja za istraživanje. Ova područja karakteriziraju jedinstveni tereni i ekstremni vremenski uvjeti. Bez obzira na odabranu razinu težine, sve završene misije doprinose ukupnom napretku Galaktičkog rata.

Utjecaj izvedbe misije

Rano napuštanje misija ili neispunjavanje ciljeva unutar 40-minutnog vremena odgodit će oslobađanje planeta. Status napredovanja Galaktičkog rata koji je u tijeku vidljiv je svim igračima.

Glavne narudžbe

Kako bi napredovali u Galaktičkom ratu, igrači moraju ispuniti glavne narudžbe. Ove se naredbe fokusiraju na Oslobodilačku kampanju, pozivajući igrače da oslobode planete i otključaju nove sektore. Svaka velika narudžba nudi rekvizicije (gotovina) i ratne medalje kao nagrade. Prva naredba bila je usmjerena na čišćenje sektora Orion, dok je najnovija naredba usmjerena na obranu kampanja protiv automata.

Konstantan razvoj

Helldivers 2 slijedi formulu usluge uživo, gdje drugi igrači izravno utječu na napredak. Igra je u stalnom razvoju, osiguravajući jedinstveno iskustvo koje se razvija. Sve dok Arrowhead nastavlja razvijati igru, napredak Galaktičkog rata nastavit će oblikovati sudbinu Super Zemlje.

Pridružite se borbi

Ako želite osvojiti Super Zemlju, vrijeme je da uzmete oružje i pridružite se borbi u Helldivers 2.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti