Vijesti

February 16, 2024

Nadolazeći Twisted Fate Nerfs i druge promjene u zakrpi League of Legends 14.4

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Programeri Riot Gamesa najavili su dodatne promjene koje će se implementirati u zakrpu 14.4, posebno ciljajući na šampiona Twisted Fate.

Nadolazeći Twisted Fate Nerfs i druge promjene u zakrpi League of Legends 14.4

Twisted Fate Nerfs

Twisted Fate, popularni mag u League of Legends, trebao bi dobiti značajne nerfove. Promjene, koje je Spideraxe objavio 15. veljače, uključuju smanjenje rasta brzine napada s tri posto na 2,5 posto. AP omjer na Twisted Fate's Blue kartici također će biti smanjen sa 115 posto na 100 posto. Dodatno, omjer AP-a na njegovoj E sposobnosti bit će smanjen s 50 posto na 40 posto.

Razlog za Nerfs

Nadolazeći nerfovi za Twisted Fate nisu iznenađenje za obične igrače lige. U srednjoj stazi, Twisted Fate trenutno se može pohvaliti stopom pobjede od 51,91 posto u Emerald+ rangovima, prema U.GG. Međutim, on nije prvak s najboljim učinkom u ovoj ulozi. Iznenađujuće, Twisted Fate dominira u top laneu i AD carry ulogama, što ga čini nedvojbeno najjačim izborom u trenutnoj zakrpi.

Ostale promjene u zakrpi 14.4

Zakrpa 14.4 će donijeti niz promjena u League of Legends. Uz Twisted Fate nerfove, drugi prvaci kao što su Lulu, Aurelion Sol, Renekton i Volibear dobit će i buffove i nerfove. Razne stavke i sustavi, posebno stavke podrške, također će biti podvrgnuti manjim izmjenama.

Utjecaj na Solo Queue

Očekuje se da će nadolazeće promjene u zakrpi 14.4 imati značajan utjecaj na solo red čekanja. Igrači će imati priliku iskusiti ove promjene kada ažuriranje bude objavljeno u četvrtak, 22. veljače.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti