Vijesti

November 8, 2023

Nadolazeće promjene u LoL zakrpi 13.23: Meta prilagodbe i više

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sada kada je zakrpa 13.22 službeno na live serverima, pogledajmo nadolazeću zakrpu 13.23 koja dolazi na LoL.

Nadolazeće promjene u LoL zakrpi 13.23: Meta prilagodbe i više

Koje promjene dolaze?

Zakrpa 13.22 uvela je nerfove u moćne izbore u metama i prilagodbe šampionima kao što su Seraphine i Janna kako bi se poboljšala njihova uloga podrške. Magovi srednje staze također su dobili poboljšanja brzine napada kako bi njihovi automatski napadi bili glatkiji i dosljedniji.

Prilagodba vida utjecat će na visoki Elos u rangiranoj ljestvici, smanjujući radijus otkrivanja i trajanje napada kako bi se spriječilo otkrivanje suigrača tijekom čišćenja odjela.

Kako se sezona 13 bliži kraju, pripreme za novu predsezonu u siječnju s zakrpom 14.1 su u tijeku. Prije toga, zakrpa 13.23 će vratiti LoL Arenu i uvesti još nekoliko meta prilagodbi.

Datum izlaska

Zakrpa 13.23 trebala bi biti objavljena u utorak, 21. studenog. Nakon toga će uslijediti još jedna zakrpa prije kraja 13. sezone.

Utjecaj na meta

Konkretne promjene u nadolazećoj zakrpi još nisu procurile. Međutim, očekuje se da će se Riot usredotočiti na nerviranje pretjerano uspješnih odabira iz zakrpe 13.22 i ublažavanje slabijih odabira.

Senna je već dobio nerf u trenutnoj zakrpi, a prvaci poput Nilaha i Jarvana IV također bi mogli biti ciljani za prilagodbe.

Privremene promjene

Trenutačno nema procurjelih promjena za zakrpu 13.23. Pratite novosti u sljedećih nekoliko dana!

Nadolazeći skinovi

  • Bee'Koz – 1350RP
  • Beezcrank – 1350RP
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti