Vijesti

February 14, 2024

Nadolazeće promjene Smoldera u zakrpi 14.4: ravnoteža i užitak čekaju

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Smolder, prvak predstavljen u zakrpi 14.2, stekao je ogromnu popularnost. Međutim, njegova stopa pobjeda trenutno nije zadovoljavajuća. Kao odgovor, Riot Games implementira nekoliko promjena kvalitete života na Smolderu u zakrpi 14.4.

Nadolazeće promjene Smoldera u zakrpi 14.4: ravnoteža i užitak čekaju

Pregled zakrpe 14.4

Dana 14. veljače, Matt "Phroxzon" Leung-Harrison, glavni dizajner gameplaya za League of Legends, dao je pregled nadolazećih promjena u Smolderu. Zakrpa će uključivati ​​nerfove za Smolderovu W sposobnost u ranoj igri i podešavanja njegove Q sposobnosti. Osim toga, Smolderov ultimate dobit će buff, što će rezultirati ukupnom uravnoteženom zakrpom za prvaka.

Promjene u Smolderovim sposobnostima

Super užareni dah (Q)

Smolderova Q sposobnost, koja je njegov glavni izvor štete tijekom igre, bit će podvrgnuta izmjenama. Sa 125 gomila, sposobnost će poslati manje vatrenih kugli, ali će nanijeti više štete. Nadalje, ako meta umre dok je projektil još u letu, Smolder će dobiti hrpu.

Achooo! (W)

W sposobnost, Achooo!, pretrpjet će najznačajnije promjene. Njegovo hlađenje bit će duže na ranim razinama, ali kraće na maksimalnoj razini. Slično tome, njegova će šteta biti smanjena u ranoj igri, ali povećana u kasnoj igri.

Vrhunska sposobnost

Smolderova ultimativna sposobnost sada će se baciti čak i ako prvak umre tijekom vremena bacivanja. Ova promjena daje značajno poboljšanje, posebno u scenarijima koji uključuju magove i ubojice.

Trenutačna stopa pobjede

Od sada, Smolder ne radi dobro kao AD Carry, sa stopom pobjeda ispod 50 posto u raznim rangovima, prema U.GG-u. Međutim, konstrukcija AP Spear of Shojin postigla je stopu pobjede iznad 60 posto. Riot Games pomno prati izvedbu Smoldera i može napraviti dodatne prilagodbe.

Zaključak

Zakrpa 14.4 za League of Legends trebala bi biti objavljena u četvrtak, 22. veljače. S nadolazećim promjenama Smolderovih sposobnosti, igrači mogu očekivati ​​uravnoteženije i ugodnije iskustvo igranja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti