Vijesti

February 15, 2024

Nabavite moćni oklop Blazewind u WoW Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Prsni oklop Blazewind vrlo je tražen predmet u drugoj fazi WoW Classic Season of Discovery. To je kožni prsni oklop koji daje modifikator agilnosti +23, što ga čini jednim od najjačih dijelova opreme za DPS klase koje koriste agilnost i nose kožu, kao što su lovci, skitnice i divlji druidi.

Nabavite moćni oklop Blazewind u WoW Classic Season of Discovery

Da bi dobili oklop Blazewind u WoW Classicu, igrači moraju dovršiti zadatak Tremors of the Earth (također poznat kao Broken Alliances za igrače Horde). Ova potraga zahtijeva od igrača da poraze nekoliko moćnih neprijatelja u pustinji, uključujući bossa ogra, mladence i dva crna zmaja razine 50. To je zahtjevna potraga, ali s jakom i dobro opremljenom grupom igrača može se dovršiti uz koordinaciju.

Nakon dovršetka niza zadataka Tremors of the Earth/Broken Alliances, igrači mogu odabrati jednu nagradu. Blazewind Breastplate je jedna od opcija, zajedno s Prismscale Hauberk (mail oklop) i Warged Chestplate (pločasti oklop). Prismscale Hauberk daje +23 modifikator duha, dok ratno iskovana prsa nudi +24 povećanje snage.

U većini scenarija preporučujemo odabir Blazewind oklopa. Oklop Mail/Spirit previše je nišan za većinu klasa, osim za Restoration Shamans. Ratno iskovani oklop najprikladniji je za igrače ratnike i paladine koji trebaju više snage. Postoji i četvrta opcija, Mindburst Medallion, ali savjetujemo da ga ne odaberete jer ima boljih ogrlica dostupnih drugdje u svijetu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti