Vijesti

February 14, 2024

Nabavite Mač predaka za svoju Svećeničku Runu u World of Warcraft Classic

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Mač predaka dvoručni je mač u drugoj fazi World of Warcraft Classic Season of Discovery. Možda samo po sebi nije impresivno oružje, ali igra ključnu ulogu kao temeljni predmet za svećeničku runu.

Nabavite Mač predaka za svoju Svećeničku Runu u World of Warcraft Classic

Dobivanje mača predaka

Da biste dobili Mač predaka, trebate dovršiti zadatak Rune suzbijanja boli. Ova potraga dio je tamnica Grimiznog samostana u Tirisfalskim proplancima, koji se nalazi u sjevernom dijelu Istočnih kraljevstava. Grimizni samostan središte je tamnica s različitim krilima, od groblja do knjižnica. Ove su tamnice dizajnirane za igrače na kraju igre, s razinama u rasponu od 25 do 45.

Gdje pronaći Mač predaka

Mač predaka može se pronaći u tamnicama Grimiznog samostana. Poznato je da pada s raznih neprijatelja Scarlet Crusadea unutar i izvan tamnica. Neke od rulja koje mogu ispustiti mač uključuju:

  • Scarlet Diviner
  • Scarlet Gallant
  • Scarlet Scryer
  • Scarlet Adept
  • Grimizni kapelan
  • Grimizni redovnik
  • Scarlet Beastmaster
  • Scarlet Sentry
  • Grimizni vojnik

Imajte na umu da šefovi u Grimiznom samostanu ne ispuštaju Mač predaka. Dok mnoge različite gomile smeća imaju priliku ispustiti mač, postotak ispadanja je relativno nizak. Stoga može biti potrebno višestruko pokretanje da bi se dobila ova stavka.

Prednosti vođenja tamnica Grimiznog samostana

Upravljanje tamnicama Grimiznog samostana toplo se preporučuje ne samo za dobivanje mača predaka, već i za druge vrijedne nagrade. Osim Priest Rune Pain Suppression, također možete pronaći razne knjige vještina koje mogu poboljšati sposobnosti vašeg lika. Obavezno redovito izvodite ove tamnice kako biste povećali svoje šanse za stjecanje ovih moćnih predmeta.

Upamtite, Mač predaka bitna je stavka za Svećeničku Runu, stoga nemojte propustiti priliku da ga dobijete!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti