Vijesti

February 13, 2024

Nabava i korištenje dijelova od osam: Vodič za uspjeh u Lubanji i kostima

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U svijetu Lubanje i kostiju, komadi od osam imaju veliku vrijednost kao željena valuta. Ovi vrijedni novčići omogućuju igračima da steknu predmete na crnom tržištu koji mogu uvelike poboljšati njihove piratske napore. Dok igrači plove podmuklim vodama igre, stjecanje komada od osam postaje ključno za njihov uspjeh.

Nabava i korištenje dijelova od osam: Vodič za uspjeh u Lubanji i kostima

Kako nabaviti dijelove od osam

Kako bi nabavili komade od osam u Lubanji i kostima, igrači mogu izvršiti zadatke u Registru narudžbi koji se nalazi u kormilu njihovog skrovišta krijumčara. Skrovište, smješteno u Le Mont Muet u Sainte-Anne, postaje dostupno nakon postizanja određenog ranga Infamy i napredovanja kroz Spurlockovu priču.

Nakon što igrači dobiju Helm materijale, kao što je šećerna trska, mogu te predmete izraditi u Helm Wares. Ta se roba zatim može isporučiti prihvaćanjem narudžbi u Registru narudžbi. Međutim, igrači bi trebali biti oprezni tijekom isporuka, jer će biti osjetljivi na napade neprijateljskih AI lažnih brodova i neće moći brzo putovati.

Osim dovršavanja Helm misija, igrači mogu zaraditi komade od osam sudjelovanjem u raznim završnim aktivnostima, kao što su neprijateljska preuzimanja i legendarne pljačke. Međutim, prije upuštanja u ove velike borbe, igrači prvo moraju zauzeti tvornice i kontrolirati trgovačke rute. Kako se odvija sezonski raspored igre Skull and Bones nakon lansiranja, nove značajke kao što je Helm Wagers pružit će igračima priliku da riskiraju i zarade komade od osam.

Na što se mogu potrošiti komadi od osam?

Nakon što igrači završe početne zadatke za svoju operaciju Helm, mogu posjetiti Yanita Nara u Le Pont Muet kako bi potrošili svoje teško zarađene komade od osam. Yanita Nara nudi širok raspon predmeta za kupnju, uključujući prokrijumčarene resurse, brodsko oružje, kozmetiku za brodove i igrače, namještaj, oklope, nacrte i još mnogo toga. Drugi prodavači diljem svijeta igara također prihvaćaju komade od osam kao plaćanje.

Važno je napomenuti da neki predmeti, kao što su nacrti za Sambuk, mogu biti prilično skupi, koštati 5000 komada osmice. Igrači će morati uštedjeti svoju valutu kako bi si priuštili ove predmete visoke vrijednosti.

Zaključno, nabava i učinkovita upotreba dijelova od osam ključna je za uspjeh u Skull and Bones. Dovršavanjem zadataka, sudjelovanjem u završnim aktivnostima i mudrim trošenjem svoje valute, igrači mogu postati moćne snage u konkurentskim morima. Stoga zaplovite, sakupite svojih osam komada i krenite u uzbudljive piratske avanture!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti