Vijesti

October 28, 2023

Možete li ispustiti arene u Clash Royaleu? Razumijevanje puta trofeja i sustava napredovanja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Clash Royale je popularna mobilna igra poznata po svom jedinstvenom sustavu napredovanja. U ovom ćemo članku istražiti je li moguće ispustiti arene u Clash Royaleu.

Možete li ispustiti arene u Clash Royaleu? Razumijevanje puta trofeja i sustava napredovanja

Put trofeja

Glavni sustav napredovanja u Clash Royaleu je Trophy Road. Vaš broj trofeja određuje vaše protivnike i arenu u kojoj se nalazite. Dok napredujete kroz arene, otključavate različite nagrade.

Napredovanje i ispuštanje arena

Nakon što napredujete kroz arenu, ne možete se vratiti u prethodnu, čak i ako izgubite trofeje. Iako ne možete ispustiti arene, Supercell može ograničiti neke igrače u napredovanju ako je njihova razina tornja niža od ostalih igrača u toj areni. Da biste prešli na sljedeću arenu, morat ćete povećati broj razina.

Zarađivanje trofeja

Da biste osvojili trofeje, morate igrati mečeve 1 na 1. Broj trofeja koje osvojite ovisi o vašoj razini i razini vašeg protivnika. Ako pobijedite protivnika s većim brojem trofeja, dobit ćete više trofeja.

Otključavanje novih kartica

Kada prolazite kroz arenu, otključavate novi set karata. Ove karte se mogu dobiti putem škrinja ili na neki drugi način. Učinkovito korištenje novih karata ključno je za napredovanje kroz arenu.

Zaključak

Zaključno, nije moguće ispustiti arene u Clash Royaleu. Put trofeja određuje vašu arenu na temelju vašeg broja trofeja, a kada napredujete, ne možete se vratiti. Međutim, Supercell može ograničiti igrače u napredovanju ako je njihova razina tornja niža od ostalih igrača u toj areni. Za napredak je važno zaraditi trofeje pobjeđujući u utakmicama i iskoristiti nove karte otključane u svakoj areni. Nastavite igrati i osmisliti strategiju za uspon na popis arena Clash Royale!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti