Vijesti

February 15, 2024

Monopoly GO Golden Blitz događaj: Zaradite setove naljepnica i popunite albume

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Golden Blitz Monopoly GO događaji savršena su prilika da zaradite nove setove naljepnica i popunite albume. Sljedeći Golden Blitz događaj u Monopoly GO održat će se od 15. veljače u 22:00 CT do 16. veljače u 4:00 CT.

Monopoly GO Golden Blitz događaj: Zaradite setove naljepnica i popunite albume

Što očekivati

Ovaj događaj Golden Blitz sadržavat će naljepnice Making a Splash i Pooch Perfect. Bio je to i prvi album Monopoly Origins Golden Blitz događaj.

Monopoly GO Golden Blitz Raspored

U igri Monopoly GO!, događaji Golden Blitz nemaju utvrđen raspored. Postaju sve češći kako se približava datum završetka albuma, dajući igračima bolju priliku da dovrše svoju kolekciju. Preporuča se držati obavijesti za Monopoly GO! na svom uređaju kako biste primali ažuriranja kada je Golden Blitz uživo.

Sljedeći Golden Blitz događaj

Sljedeći događaj Golden Blitz u igri Monopoly GO očekuje se negdje u veljači. Točan datum početka još nije poznat, ali važno je da ostanete u toku tako što ćete označiti ovaj članak.

Što je Golden Blitz u Monopoly GO!?

Golden Blitz je privremeni događaj u igri Monopoly GO koji omogućuje igračima razmjenu para zlatnih naljepnica. Ove naljepnice unaprijed su definirali programeri igara za svaki događaj. Događaj obično traje do 24 sata ili malo duže. Igrači imaju fleksibilnost mijenjati ove zlatne naljepnice za bilo koje druge naljepnice u igri.

Kako dobiti zlatne naljepnice

Zlatne naljepnice mogu se dobiti nasumično iz bilo kojeg paketa naljepnica u Monopoly GO!. Šanse za dobivanje zlatne naljepnice povećavaju se s ocjenom zvjezdica paketa. Nastavite otvarati pakete i sudjelovati u turnirima i glavnim događajima kako biste povećali svoje šanse za dobivanje zlatne naljepnice.

Trgovanje tijekom Golden Blitza

Preporuča se zamijeniti svoje rezervne zlatne naljepnice tijekom Golden Blitz događaja. Ove su naljepnice u velikoj potražnji i događaj se ne događa često. Iskoristite priliku za razmjenu za naljepnice koje su vam potrebne jer nema jamstva da će biti prikazane na budućim događajima.

Prethodni Golden Blitz događaji

Od izdavanja prvog albuma iz 2024., Monopoly Origins, nije bilo nijednog drugog Golden Blitza događaja u Monopoly GO. Pratite novosti o budućim događajima.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti