Vijesti

February 15, 2024

Mišljenja o ažuriranju devete sezone igre Overwatch 2: Kontroverzni ljubitelji Mercyja i promjene zdravlja heroja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Prošlo je samo nekoliko dana od masovnog ažuriranja devete sezone Overwatcha 2, koje je promijenilo igru, ali mišljenja o pucačini novog osjećaja nastavljaju pritjecati u gomilama.

Mišljenja o ažuriranju devete sezone igre Overwatch 2: Kontroverzni ljubitelji Mercyja i promjene zdravlja heroja

Posljednje vruće mišljenje je od obožavatelja support heroja Mercyja (kojih ima bezbroj), koji se osjeća kao da su oboljeli od projektila i općeg zdravlja heroja učinili da se popularno osoblje i doktor s pištoljem osjećaju manje od optimalnog.

Mnogi su odgovori brzo predložili druge heroje, što je valjano, s obzirom na to da je promjena heroja temeljna mehanika igre u OW2, i tako je od pokretanja originalne igre prije gotovo deset godina.

Drugi smatraju da je, u novom svijetu boljeg zdravlja OW2 s većim projektilima koji lete brže, Mercy više ista kao što je nekada bila kada se radi o stilu igre, a izvorni poster možda sada ne glumi heroja kako treba.

Mercy je uvijek bila kontroverzni heroj u Overwatchu, s "Mercy main" memovima koji su preuzeli zajednicu od samog početka. Čini se da se to neće uskoro promijeniti jer je izvorni poster bio prisiljen dodati temu.

Kao što je slučaj sa svakim herojem, ako se trenutno ne osjeća sjajno igrati, uvijek postoji mogućnost da se prebaci na drugog u istoj ulozi. Ali igrači za podršku nisu jedini koji imaju snažna mišljenja o devetoj sezoni jer se igrači tenkova osjećaju "jadno", dok igrači DPS-a vole život.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti